Ținutele casual de vară

Vara este sezonul care ne obligă să purtăm culoare și texturi răcoroase. Din păcate din cauza temperaturilor ridicate ajungem să purtăm cât mai puține haine sau chiar deloc, iar unele persoane adoptă ținute de parcă ar fi într-o continuă vacanță. Printre singurele variante de personalizare a ținutei care ne-au mai rămas sunt culorile, accesorizarea și felul în care asortăm piesele între ele. 

Chiar dacă e vară majoritatea bărbaților poartă tricouri, dar câți dintre ei ies în evidență purtându-l? Deși avem o varietate mare cele mai populare alegeri sunt modelele cu inscripții și cu logo-urile supradimensionate. Aceste tricouri ar trebui să fie de domeniul trecutului. Dacă tot am menționat trecutul poți încerca o variantă clasică precum tricoul polo tricotat. Majoritatea tricourilor polo pe care le vei găsi în comerț sunt confecționate din materiale țesute. Tricourile tricotate sunt mai ușoare și elastice. Cele două caracteristici ajută ca tricoul să cadă mai bine pe corp. Chiar dacă am menționat că e un tricou tricotat nu trebuie să-l asociezi cu un pulover de lână. Vei înțelege la ce mă refer din punct de vedere senzorial când vei ajunge să-l porți.

Ținutele casual de vară

Dacă nu ești obișnuit să porți culoare poți încerca varianta de gri care este la fel de clasică ca și varianta de albastru, alb sau maro.

Tinuta casual Stil Masculin Vivo 1
Ținutele casual de vară

Am menționat în articolul trecut despre versatilitatea încălțămintei albe.  Dacă îți place nuanța, dar ai dificultăți la curățarea tălpii poți alege varianta pe maro.  Încălțămintea de mai sus merge foarte bine asortată și cu pantaloni albaștrii, dar și alte nuanțe puternice.

Citește mai departe pe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *