Untold 2018

A fost Untold 2018 și fanii deja așteaptă ediția din 2019. Media de participanți pe zile a fost în jur de 88.750 față de 2017 când media a fost 85.000 de oameni. Majoritatea probabil au venit datorită popularității festivalului, dar și pentru faptul că au adus nume mari din industria muzicii electronice. Drept dovadă luni dimineață încă erau mii de oameni pe stadion. Scenele preferate au fost Main Stage, Alchemy și Forest. Din păcate nu am reușit să văd mulți artiști deoarece s-au suprapus. 

Experiența de la Festivalul de muzică Untold 2018

Artiștii preferați pe care i-am ascultat au fost Prodigy și Black Eyed Peas.  Oarecum am crescut cu muzica celor două formații. Îmi place ca fiecare show al artiștilor să înceapă energic. Iar Black Eyed Peas mi-a îndeplit indirect această dorință.  Partea proastă a fost că în spatele stadionului se auzea foarte încet. Adică te puteai înțelege lejer cu cei din jurul tău.  

Alții artiștii pe care i-am apreciat au fost Psihotrop și Macanache.

Cei care nu au fost prezenți la eveniment au putut urmări live prestațiile artiștilor pe pagina de facebook a festivalului UNTOLD, pe canalul YOUTUBE, pe KISS FM, pe PRO TV Plus și sunt retransmise integral pe MTV România. 

Nu vreau să intru în detalii legat de accesul la festival, dar știu că au avut persoane care s-au ocupat de optimizarea accesului. Cei de la Untold au lăsat puțin garda și au permis accesul gratuit, pentru prima zi, persoanelor care locuiesc în proximitatea festivalului. Surpriza a fost făcută prin intermediul unui fluturaș găsit în cutia poștală.

Am petrecut puțin timp la Blogger Lan Party  , deși mi-aș fi dorit să stau mai mult.  E incredibil câți gameri a adunat Toma Nicolau (fondatorul). Am jucat din nou Guitar Hero, dar de data asta parcă am avut două mâini stângi. O inițiativă foarte bună a fost concursul de Tetris. Din păcate nici aici nu am reușit să văd cât de bine mă „pricep”.

La această ediție am simțit mai bine spiritul magic al festivalului datorită amenajărilor și a spectacolelor de pe alei. Brand-urile partenere au avut o organizare mult mai bună și au fost și câteva baruri foarte bine amenajate.  La fel ca și anul trecut accesul la Indoor Skydiving a fost limitat. Trebuia să cumperi 3 pachete de țigări și aveai șansa de a câștiga.Pentru că nu voiam să fac un stoc serios pentru a putea experimenta Indoor Skydiving-ul am lăsat-o baltă.

Era imposibil să ratezi zona Engie datorită pieselor energice și a podelelor mișcătoare care măsurau forța de apăsare. Fiecare și-a încercat talentul prin dans, sărit, țopăit, etc. 

Mi-a plăcut că mai multe zone precum cea de mâncare sau zona de fashion au fost împărțite. Astfel s-au mai diminuat coziile.

În rest, Untold-ul s-a transformat într-o zonă instagramabilă. Aproape la orice pas puteai să faci un boomerang sau o fotografie memorabilă. Asta datorită partenerilor care s-au străduit pentru acest aspect. Dacă vrei să contribui cu un feedback legat de această ediție și de artiștii pe care vrei să-i asculți în 2019 poți completa formularul de pe site-ul Untold.

Aceasta a fost experiența de la Festivalul de muzică Untold 2018

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *