Andreea Bogdan Untold Day4 Stil 5A fost singura zi cu schimbări frecvente de temperatură și puțină ploaie care m-a determinat să adaptez ținuta în funcție de aceste aspecte. Am ales o cămașă din in, o vestă cu multe buzunare, nelipsita pălărie, pantaloni chino și o încălțăminte casual.

Ținută festival Untold – ziua 4

Vesta mi-a fost fost utilă din două puncte de vedere: o dată pentru vremea ploioasă și spre seară când au scăzut temperaturile și încă o dată datorită celor patru buzunare în care am putut depozita lucruri mici de care aveam nevoie. 

Pentru a crea un contrast cu partea superioră a ținutei am ales o pereche de chino portocalii de la Seroussi. Fiind în cadrul festivalului și pentru că e vară am ales să-i rulez pentru a da un plus de lejeritate ținutei. Dacă nu îți place să porți culoare, trebuie să încerci cel puțin pe timp de vară să porți nuanțe mai deschise pentru a te asorta sezonului. Deși acest portocaliu pare mai degrebă desprins dintr-un sezon de toamnă. 

Ce Ținută Am Purtat În A Patra Zi De Festival Untold
Ținută festival Untold – ziua 4

Acești pantalonii îi poți purta atât la tricou/cămașă, încălțăminte casual/formală precum și sacou/jachetă. Nuanțele încălțămintei folosite se află în aceeași familie de culori ca și pantalonii.

Ochelarii de soare cu lentile albastre i-am ales pentru a se potrivi cu pălăria, dar și pentru o pată de culoare care sunt în contrast cu nuanța pantalonilor. 

Foto: Andreea Bogdan

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *