Ce Ținută Am Purtat La Festivalul Electric Castle În A Treia Zi

În această zi am purtat o ținută similară cu cele din ziua 1 și ziua2 de Electric Castle. A fost o tentativă de ploaie, dar care a trecut repede. E posibil ca această ediție de Electric Castle să fie superbă din mai multe motive, dar revin pe săptămâna viitoare cu alte detalii.

Ținută festival Electric Castle în a treia zi

În a treia zi vremea a fost capricioasă și din acest motiv am avut la mine o jachetă subțire pe care am purtat-o pe timp de zi.

Pantalonii albaștrii sunt în contrast cu încălțămintea atât din punct de vedere al culorii precum și al stilului. Pantalonii sunt de costum, iar încălțămintea este sport. Încălțămintea este în jur de 479 de lei și o poți găsi la Tezyo.

 

A post shared by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

Am dus ținuta mai tare spre casual și cu ajutorul tricoului polo, dar am ales  să-l port introduc în pantaloni. Mă simt mai relaxat așa și în plus, ținuta pare „curată”. Pentru că am aveam pe mine 2 nuanțe de albastru am ales să port ochelarii de soare cu lentile albastre. Pălăria a venit ca și o completare care s-a integrat perfect din punct de vedere cromatic și ca stil. Mi-am dorit și o altă pată de culoare și am ales acea bandană.

Cum ți s-a părut această ținută festival Electric Castle din ziua 3?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *