Ce ținută am purtat la Electric Castle în a patra zi

A patra zi am complicat această ținută la Electric Castle din punct de vedere al imprimeului și al gamei cromatice. Îmi plac imprimeurile și îți recomand și ție să ai cel puțin un astfel de element vestimentar în garderoba ta. Pentru că vremea a ținut cu Electric Castle nu m-am gândit nicio secundă să port pelerină sau cizme de cauciuc. Am lăsat la voia întâmplării.

Ce ținută am purtat la Electric Castle

De regulă, încerc să abordez o ținută practică, dar și diferită față de cea obișnuită de festival precum pantaloni scurți, maiou/tricou. Pentru că îmi plac imprimeurile am combinat două piese una paisley și alta cadrilată și astfel am păstrat ținuta în zona casual, dar clasică.

 

A post shared by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

La clasic m-am referit la cămașa, dar și la pantaloni din punct de vedere al imprimeului. La fel putem spune că se încadrează la casual pentru că indiferent la ce aș purta pantalonii de mai sus sau cămașa ținuta devine casual. Pentru a avea o pată de culoare am optat în primul rând la ochelarii de la Optiplaza și în al doilea rând la încălțămintea casual-sport de la Tezyo.

 Încălțămintea se completează cromatic cu cămășa și este în contrast cu pantalonii.  

Cum ți se pare ce ținută am purtat la Electric Castle?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *