Garderoba Om De Afaceri

Deși la prima vedere pare foarte greu să ai o garderoba adecvată unui om de afaceri, lucrurile nu sunt chiar așa de complicate. Odată ce ai baza, restul garderobei se poate construi foarte ușor.

Garderoba unui om de afaceri

Costumul

Primul lucru pe care trebuie să-l ai este un costum gri sau unul bleumarin. Acesta va reprezenta întotdeauna fundația ținutei tale. Costumul trebuie să fie întotdeauna într-o stare bună și curat. Alege doar costumul care ți se potrivește ca mărime.

Cămașa

Cu o cămașă albă nu ai cum să dai greș la o întâlnire de afaceri. Ea merge cu aproape orice ai purta. Nu uita să o calci.

Încălțămintea

Prima ta încălțăminte ar trebui să fie o pereche de Oxford sau Brogue de nuanța maro sau negru. Evident, decizia îți aparține cu ce nuanță vrei să începi. Dar dacă vrei ceva mai formal mergi pe negru.

Accesoriile

Ai nevoie de o batistă albă, de o cravată neagră sau bleumarin și de un ceas cu o curea din piele. Șosetele pe care le porți trebuie să fie negre, gri sau bleumarin.

Acum avem o bază și de aici garderoba se poate extinde foarte ușor astfel:

Costum gri

cămașă albă
cămașă albă cu butoni
cămașă roz pal
cămașă albastră
cămașă gri deschis

pantofi maro
pantofi negri

cravată neagră
cravată bleumarin

batistă albă

Costum bleumarin

cămașă albă
cămașă albă cu butoni
cămașă roz pal
cămașă albstră
cămașă gri deschis

pantofi maro
pantofi din diferite nuanțe de maro

cravată neagră
cravată bleumarin

batistă albă

Mai sus ai primit combinațiile pe care le poți face în două săptămâni. Personal îți recomand să mai adaugi o pereche de pantaloni khakii după care un costum gri cu un ton mai deschis sau mai închis față de cel pe care l-ai achiziționat. Alte opțiuni ar mai fi unul în dungi sau în carouri. Ai observat că nu ți-am recomandat costumul negru? Știi de ce? Rolul lui este de a fi purtat doar la evenimentele nefericite.

De fiecare dată când adaugi un element nou în garderoba ta acesta îți va mări posibilitățile de asortare.

Ce ai mai adăuga în garderoba unui om de afaceri?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *