Fotbaliștii Barcelonei, Uniformizați În Denim

Poate ai observat și tu, echipele mari ale fotbalului internațional țin foarte mult la imaginea de grup în orice moment în care se afișează în public sub identitatea echipei. Exact așa cum pe teren, la încălzirea de dinainte de meci sau la antrenament, cu toții au echipamente la fel, același lucru se întâmplă și în activitățile echipei care nu implică mingea sau efortul fizic.

Pentru că sunt proaspeți campioni ai fotbalului spaniol, unul dintre cele mai tari campionate de fotbal din Europa, articolul de azi le este dedicat celor de la FC Barcelona și mai precis, vestimentației pe care aceștia o aleg pentru fiecare deplasare.

Deși majoritatea echipelor au propria ținută oficială pe care fiecare membru al clubului trebuie să o adopte când vine vorba de o deplasare, catalanii fac lucrurile puțin diferit. Au ținute diferite pentru fiecare tip de meci.

Desigur, în competițiile europene nu își permit să se afișeze altfel decât la patru ace.

Când vine vorba însă de competiția internă, clubul spaniol a adoptat o ținută pe care nu o vezi prea des la fotbaliști, și anume cămașa din denim și jeansii.

Este foarte interesant cum, deși multă lume consideră uniforma din denim de prost gust, unii încă o adoptă. Binențeles, există o persoană sau mai multe în staff-ul echipei care se ocupă de vestimentația jucătorilor, care, înafara programului, au cu un totul alt stil vestimentar.

Totuși, este de apreciat faptul că au ales să își diversifice ținutele în funcție de deplasarea pe care o fac.

Dacă ai fi tu acea persoana din staff-ul unei echipe de fotbal, care să aibă grijă de ținutele jucătorilor, ce vestimentație le-ai propune înafara celei formale?

sursa foto: aici

Related Posts

2 thoughts on “Fotbaliștii Barcelonei, uniformizați în denim

  1. cris spune:

    Denimul nu se demodeaza niciodata… trebuie doar sa stii sal porti. Daca nu gresesc, marca è Replay? nu?presupun asta pentru ca vazusem pe neymar intr-o publicitate la magazinul lor.

    1. Tudor Costinas spune:

      Nu cunosc exact brandul care îi îmbracă, dar ai dreptate, creativitatea poate repune în uz unele haine considerate demodate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *