Banca Transilvania Un Mai Muncitoresc

Probabil te aștepți ca acest articol să fie legat despre cum trebuie să te îmbraci în luna mai, la locul de muncă sau pentru o întâlnire de afaceri importantă. Materialul de mai jos este pentru omul care muncește și care are contact zilnic cu banii (teoretic, aproape fiecare persoană adultă intră în contact cu banii zilnic). De multe ori trebuie să fim atenți la ce facem cu banii și bineînțeles să profităm de ofertele care ne avantajează.

Pentru luna mai, Banca Transilvania a lansat o nouă campanie de shopping bancar: Un Mai Muncitoresc. Aceasta aduce clienților, timp de o lună, avantaje la o parte din produsele și serviciile BT: credite, carduri, depozite, produse de asigurare, Internet Banking și Mobile Banking, operațiuni bancare etc. Oferta este adresată atât persoanelor fizice, cât și companiilor. Conceptul vizual și de comunicare este o reinventare vintage, cu umor, a semnificației zilei în care a fost lansat, Ziua Muncii.

Detalii

  • Un Mai Muncitoresc se derulează în perioada 1 – 31 mai 2015, iar produsele cuprinse în ofertă pot fi accesate atât online, pe siteul www.unmaimuncitoresc.ro, cât și în sediile BT.
  • Oferta constă în discount-uri și alte avantaje la o serie de credite, la cardurile de cumpărături și de călătorii, depozite, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, KidCont, BT Trade, Direct Debit și la asigurări.
  • De exemplu, în cadrul campaniei, creditele de nevoi personale cu dobândă fixă Practic BT au dobânda redusă, cuprinsă între 9% și 10%;
  • Emiterea cardului de cumpărături STAR este gratuită, iar la prima tranzacție cu acesta se primesc 50 de puncte de loialitate, echivalente a 50 de lei.
  • De asemenea, persoanele care aleg asigurarea de viață Aegon vor avea două luni de gratuitate la prima de asigurare, iar clienții care aleg BT Trade vor beneficia de gratuitate la tranzacționare timp de 3 luni.

Mai jos sunt ofertele care mi s-au părut cele mai atrăgătoare:

BT24 Internet Banking și Mobile Banking

Cardul de credit BT ( pentru cei care călătoresc cu avionul)

Mai multe detalii despre ofertele pe care Banca Transilvania le-a pus la dispoziție se pot vedea aici.

Ție care oferte ți s-au părut cele mai atrăgătoare?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *