Cum Își Exprimă Bărbatul Modern Personalitatea

Faptul că trăim într-o societate în care fiecare dintre noi vrea să își demonstreze unicitatea nu este nimic nou. Există diferite modalități prin care orice persoană alege să își exprime acea unicitate, sau pur și simplu principiile de viață, felul de a fi și personalitatea. Două dintre cele mai des întâlnite metode prin care un bărbat alege să se arate celorlalți sunt vestimentația și alegerea mașinii pe care o conduce.

Stereotipul bărbatul modern

Nu are importanță despre ce societate vorbim. Există un set de valori pe care orice comunitate modernă îl cere de la bărbați. Cel mai des întâlnite lucruri pe care aceștia ar trebui să le aibă sunt: puterea, gândirea rațională și dorința de a face bani. Alte detalii ar mai putea cuprinde: precizia, planificarea, orientarea propriului viitor și sentimentul de protecție pe care trebuie să fie capabil să îl ofere partenerei sale.

Mulți spun că aceste stereotipuri fac mai degrabă parte dintr-o societate agrară, că acestea nu ar mai trebui promovate. Totuși, ele încă există, astfel încât bărbatul modern se pliază pe ele și încearcă mereu să arate că le are pe cât mai multe dintre ele.

Expunerea personalității prin vestimentație

Acesta este detașat cel mai simplu, eficient și utilizat mod prin care se poate observa caracterul unui bărbat. Mai exact, după felul cum alege să se îmbrace, se poate vedea dacă ține în primul rând la propria imagine, cât de atent este la detalii, cât de bine știe dress code-ul în funcție de un eveniment, iar în definitiv, cât de mult se respectă pe sine.

Există multe feluri de bărbați, printre care cel care e mereu pe grabă, cu multe lucruri de făcut peste zi. Este posibil ca acela să opteze pentru un stil vestimentar casual spre smart casual, de la activități cotidiene la diferite evenimente. Tot așa, există bărbați care țin la valorile conservative, la ținutele formale, la „patru ace”. Bineînțeles, sunt și alții care în activitățile zilnice aleg haine comode, dar la evenimente vor să arate că știu să se îmbrace și uimesc prin ținutele bine compuse.

În mod evident, nu ne putem restrânge doar la acești parametri, aici mai intervine și slujba, activitățile cotidiene și gradul de socializare.

Alegerea automobilelor

Chiar dacă achiziționarea unui automobil nu se petrece foarte devreme în viața unui bărbat independent financiar și care dorește să obțină lucrurile pe forțele proprii, acesta este un moment important pentru el. Mașina pe care o va alege tinde să reprezinte și ea stilul de viață al bărbatului, să reflecte gândirea și principiile lui, activitățile pe care le are de îndeplinit. Așadar, mașinile practice, luxoase, rapide, încăpătoare sau mici ca și dimensiuni vor arăta exact ceea ce vrea bărbatul și ce are nevoie de la mașina lui. Mașina este de asemenea un simbol al puterii pentru bărbat, al faptului că a reușit să facă o achiziție importantă. 

Important de reținut este și faptul că un bărbat modern, căruia îi place să facă alegeri raționale, nu va alege niciodată să cheltuie sume importante, atâta timp cât acestea vor fi unele pasive, și nu active.

Stilul tău vestimentar și mașina reflectă și stilul tău de viață?

Related Posts

7 thoughts on “Cum își exprimă bărbatul modern personalitatea

 1. Mac Mc Gigi spune:

  acu, n-am idee daca tot pizdetu' e barbat. "exprimarea" prin interpuneri chiar nu e o trasatura masculina, ci a voastra, a astora care scrieti articole de gen si le invidiati pe doamne pentru posetele roz.

 2. dan spune:

  De „moda” cocalara nu se ocupa nimeni ? Mergeti prin fata mag. Unirea din „Bucale” si observati ce tipuri de barbatusi amushina pe acolo. Avem in fauna zonei tot evantaiul smintelii vestimentare: indivizi ciudati cu lanturi, barbi care sunt ale altora, tatuaje expuse ostentativ, tineri filiformi cu uitatura de macio (sic !) , tigani… „black metal”, indivizi imbracati la 4 ace dar care par a se simti f. bine in hasnaua locului… Nimeni nu se mai imbraca in acord cu adevaratul sau statut. Impostura umbla relaxata in spatiul public, crezand ca nimeni n-o observa… Cine are ca prioritate ocupatia profesionala serioasa, n-are timp de cochetarii ridicole – si se vede !

 3. vasi vasile spune:

  este de asemenea un site foarte modern si cred ca multor barbat ca si mine se va urma dupa aceste instructiuni sa zicem. de asemenea am ales sa ma alatur acestui site si sa le demostrez ca barabati pot si mai mult de atat chiar daca nu prea au bani sa si cumere sau haine destule, pot sa le demostrez ca putem si cu ce avem conteaza doar daca avem noi stil in imbracaminte poate sa fie haina cea mai urata si veche daca avem stil si stim sa o comparam cu ce se potriveste eu cred ca se vom cuceri foarte multe femei.

 4. Dan Horea spune:

  e induiosator efortul multora de a parea mai barbati daca nu se barbieresc :))

 5. Talos+Darius spune:

  Foarte buna finalizarea articolului legata de alegerea barbatului responsabil, as putea spune, avand in vedere investitiile, de a nu investi niciodata mai mult in pasive decat sa investeasca in active.

 6. Scuipa flegme pe trotuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *