De La Celebritati

Nu ai pățit niciodată să te uiți la un film și în adâncul sufletului să îți dorești să fii tu actorul principal, sau măcar să fii ca el? Te-ai gândit vreodată că și tu te poți îmbrăca la fel de elegant ca Bradley Cooper, poți avea atitudinea lui Brad Pitt, sau ușurința cu care vorbește Ryan Gosling cu femeile?

Cu siguranță se poate să ajungi să faci toate astea dacă îți dorești cu adevărat! Deci haide să vedem ce putem „fura” de la celebrități:

Ce putem învăța de la celebrități?

Încrederea în sine

De ce arată atât de bine David Beckham într-un smoking în care altcineva poate arăta ridicol?

Răspunsul e simplu: are încredere în el, și o dovedește printr-un limbaj non-verbal: e relaxat, zâmbește și cu asta dovedește stăpânire de sine și totodată încrederea pe care o are în forțele proprii. Pentru celebrități e ușor să apară la un eveniment și să atragă toate privirile, dar dacă ai o ținută corectă și arăți că ești încrezător, vei putea face același lucru cu ușurință.

Cheia succesului e să te obișnuiești cu ideea că vei fii în centrul atenției, încearcă să nu te timorezi în momentul în care toți se uită la tine, ține capul sus, zâmbește și continuă-ți drumul. Nu îți fie teamă să fii cel mai bine îmbrăcat bărbat de la eveniment, atât timp cât respecți codul vestimentar nu ai de ce să îți faci griji.

Efectul Halo

Să luăm un exemplu pentru a înțelege despre ce e vorba. Să zicem, Mr. Bean.  Nu l-am cunoscut personal, dar îmi place de el. De ce? Pentru că e amuzant, mă face să râd fără să scoată vreo vorbă etc. În mod normal ne formăm opinii despre oameni, cu precădere celebrități, fără însă a avea ocazia să îi cunoaștem. Cu alte cuvinte, dacă ne referim la oameni, efectul Halo înseamnă o generalizare aprecierii unei persoane pornind de la o trăsătură particulară. Dacă spunem despre un om că este bun sau rău într-o anumită privinţă, vom avea tendinţa să îl evaluăm similar şi în alte circumstanțe. Acesta e efectul Halo.

Dar cum poate un om normal așa ca mine sau ca tine să profite de acest efect? Fie că vrem sau nu societatea funcționează pe stereotipuri: „cei ce poartă ochelari sunt inteligenți”, „dacă ești înalt cu siguranță joci baschet” ,  „oamenii la costum sunt oameni importanți„. Așa că poți profita de pe urma acestora și să te bucuri de efectul Halo. Dacă ești îmbrăcat cu stil și bun gust vei vedea că multe uși ce păreau închise se vor deschide, pentru că vei fi perceput diferit, într-o manieră pozitivă.

Imaginea e job-ul celebrităților

Aceștia sunt plătiți pentru a îmbrăca diverse articole de îmbrăcăminte. Dar cu timpul au înțeles importanța stilului și acum a fi stilat pentru ei nu e de fațadă, e job-ul lor 24 din 24, 7 zile pe săptămână. Justin Timberlake, David Beckham, Johnny Depp, Zac Efron toți și-au conturat un look particular, și apoi l-au menținut. Poți și tu să faci asta!

Încă ceva..

Majoritatea dintre noi nu suntem celebrități, așa că ia-o încet. E bine să te inspiri de la celebrități dar nu le copia ținutele, ia doar ceea ce e mai bun și integrează în outfit-urile tale.

Sursa foto

Related Posts

2 thoughts on “Ce putem învăța de la celebrități?

  1. Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
    loricamihaila@gmail.com

  2. Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
    loricamihaila@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *