E Nevoie De Multă Muncă Pentru A Avea Succes „Peste Noapte”

La fel ca un strateg, studiezi stilul, materialele, elementele vestimentare pe care ţi le doreşti, magazinele de unde le vei cumpăra, îţi planifici bugetul şi garderoba etc etc. Când pui pe tine ţinuta finală, nu este deloc o întâmplare că aceasta arată bine. Chiar dacă întâlneşti mulţi oameni care au impresia că tu eşti norocos că „stau bine hainele pe tine”. Sau poate chiar tu îţi spui uneori că nu e mare lucru. Dar este!

E nevoie de multă muncă pentru a avea succes

Prima dată când am observat fenomenul acesta a fost la scurt timp după ce mi-am achiziţionat prima pereche de pantofi de calitate. M-am pregătit temeinic înainte de a face investiţia, dar totuşi nu reuşeam să-mi dau seama care este meritul meu în toată ecuaţia asta. Nu eu am făcut pantofii, şi nici nu sunt singurul care poartă încălţăminte de calitate. Dar am depus multe eforturi şi m-am educat înainte să dau banii. Şi, ca rezultat, ţinutele mele arată mult mai bine.

Aşadar, de ce este meritul tău atunci când ţinutele pe care le creezi arată foarte bine? Pentru că înainte să cumperi articole vestimentare, treci prin acest proces sau unul asemănător:

  • Înveţi despre stil în general, despre principiile de calitate, versatilitate, asortare etc.
  • Studiezi cât poţi de mult despre un articol vestimentar, fie că citeşti articole, urmăreşti documentare sau te uiţi la imagini pe internet.
  • Mergi în magazine şi probezi cât mai multe articole de acel gen. Faci acest lucru pentru a-ţi da seama ce ţi se potriveşte, ce îţi place şi ce s-ar potrivi cu restul garderobei tale.
  • Aflii despre cum va trebui îngrijit acel articol vestimentar, în funcţie de material, numărul de purtări etc, şi te asiguri că poţi face acest lucru.
  • După ce aduni aceste informaţii foarte importante, eşti în măsură să iei o decizie mult mai informată, pe care o aplici.
  • Abia după ce ai trecut prin aceste etape obţii un nou element de calitate în garderoba ta, care te ajută să creezi ţinute foarte bune.

Din acest motiv îmi place să spun că e nevoie de multă muncă pentru a avea succes „peste noapte”. Nu este o întâmplare faptul că începi să primeşti tot mai multe complimente, solicitări de sfaturi vestimentare sau orice alte beneficii de care ai parte.

Este rezultatul muncii tale şi nu trebuie să fii modest! Felicitări!

 

Sursă foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *