Adrian Cristea

Adrian Cristea este un fotbalist român în vârstă de 31 de ani și a trecut de-a lungul carierei pe la Dinamo București, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Standard Liege și rivala primei din listă, Steaua București.

Pentru că în ultima vreme la categoria sport am abordat doar subiecte legate de personalități sau sportivi străini, astăzi ne îndreptăm atenția către un român.

Adrian Cristea, fotbalistul român cel mai pasionat de stil

Pe lângă calitățile de care a dat dovadă când vine vorba de stăpânirea mingii, Adrian Cristea ne-a demonstrat în multe rânduri că stăpânește la fel de bine și stilul vestimentar.

Prin aparițiile sale, fotbalistul a arătat publicului cât de bine îl prinde un costum, multă lume întrebându-se dacă nu cumva îi stă mai bine așa decât în echipamentul sportiv.

Nu a durat mult până la apariția remărcilor pozitive asupra lui, mai ales într-o perioadă în care prea puțini fotbaliști români se afișează înafara terenului în altceva decât o pereche de jeansi și un tricou.

Dacă analizăm puțin ținutele sale, observăm din start următoarele lucruri:

– are dimensiuni corecte la orice haină pe care o poartă

– știe că batista nu se asortează la papion sau la cravată

– știe să asorteze imprimeuri între ele

– știe că o cravată trebuie întotdeauna să fie de o nuanță mai închisă decât cămașa

– nu încheie niciodată ultimul nasture

Mai jos ai o galerie foto cu câteva dintre ținutele acestuia:

Id 44100

Nu e de mirare că pasiunea lui pentru vestimentația masculină s-a transformat în afacere. Fotbalistul a investit banii câștigați din fotbal și și-a deschis de curând propria linie de costume bărbătești. Mai mult decât atât, se folosește de popularitatea sa pentru a se promova, el însuși fiind imaginea magazinului.

Așadar, tu ce părere ai despre stilul lui Adrian Cristea? Ce alți sportivi români bine îmbrăcați mai știi?

Related Posts

One thought on “Adrian Cristea, fotbalistul român cel mai pasionat de stil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *