Patrick Uomo Sacou

Nu știu câți dintre voi ați încercat să vă faceți ceva la comandă online indiferent dacă e vorba de încălțăminte sau costum. În prima fază pare o idee simplă doar de a trimite câteva măsurători prin intermediul unui mail, dar trebuie să știi și cum să le iei. Adică să fie cât mai exacte pentru a nu-ți părea rău mai târziu.

Sunt multe persoane care oferă, dar și apelează la aceste servicii online. Iar o parte sunt prea sceptice să acceseze un astfel de serviciu. La fel de ciudat mi s-a părut și mie să trimit aceste măsurători.

Am fost contactat de Ramona Mușoiu de la Patrick Uomo pentru a testa serviciul pe care îl oferă bărbaților care își doresc un costum la comandă. Printre alte Patrick Uomo are costume ready to wear și periodic lansează și câteva propuneri pentru bărbați.

Experiența online a costumului bespoke Patrick Uomo

Din păcate distanța nu ne-a ajutat foarte mult pentru că eu stau în Cluj și ea în Slobozia. Era greu pe amândoi să parcurgem această distanță. În schimb, ea se deplasează în București sau în Constanța deoarece Slobozia e undeva la mijlocul distanței. Mai ales că are clienții în ambele localități.

Pentru a economisi timp, mi-a trimis câteva fotografii cu țesăturile disponibile și modul în care să mă măsor. Trebuie să recunosc că am fost sceptic având în vedere că pentru acest tip de servicii trebuie să participi la mai multe probe. Într-un final am ales un material gros cu o densitate de 430 g/m. Pentru o confirmare a materialului ales, am primit și un video cu acesta. Iar până la întâlnirea stabilită am primit fotografii cu diverse etape ale construcției costumului.

După câteva săptămâni, ne-am întâlnit în București la o primă probă și am fost foarte mulțumit de sincronizarea datelor oferite de mine și cu modelul care urma să fie finisat.

Nu am discutat niciun detaliu referitor la cum îmi doresc să fie costumul. I-am lăsat mână liberă. Mi-am imaginat revere late, le-am primit. Mi-am dorit pantaloni mai speciali, i-am primit. Îmi plac foarte mult persoanele care intuiesc ceea ce-mi doresc și își lasă o amprentă pe produsul finit. Sunt prea puține persoane care nu își doresc piese mai speciale.

Stil Masculin Pitti Uomo 97 Costum Patrick Uomo

Între timp poți observa o parte din colecția Patrick Uomo.

Rămâne să revin cu noi detalii după finalizarea costumului.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *