Patrick Uomo A Prezentat Propunerile Pentru Vară 2020

Patrick Uomo a prezentat la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani propunerile pentru vară 2020. Colecția FRESCO este realizată integral dintr-o țesătură din in 100% și vine în culori vii, energizante – o amprentă deja a proiectului Patrick Uomo.

Patrick Uomo Ținută Vară 2020

Această propunere pentru vară se adresează bărbațiilor care vor să adopte un look fresh, nu foarte pretențios, dar care doresc și un aer elegant în același timp.

Patrick Uomo A Prezentat Propunerile Pentru Vară 2020

Deoarece vara mizăm mai mult pe confortul termic și pe libertatea de mișcare, sacourile din colecția Fresco sunt semicăptușite și au un croi mai lejer față de cele clasice. Dacă adăugăm și proprietățile țesăturii de in, ele devin o piesă de rezistență chiar și într-o zi toridă.

Patrick Uomo Vară 2020 Costum Portocaliu

Majoritatea ținutelor din această colecție reprezintă o combinație sacou-pantalon scurt, fiind o bună opțiune chiar și pentru adepții ținutelor sport.

Patrick Uomo Vară 2020 Safari

Partea preferată din această colecție este costumul Safari pe care îl am, și eu, dar revin cu detalii într-o altă postare.

Patrick Uomo și-au dorit să fie o plăcere pentru bărbați de a le purta și de a le alege de pe umeraș în detrimentul altor ținute lipsite de personalitate, deoarece se pot asorta foarte ușor cu o cămașă sau tricou chiar și într-o zi lipsită de inspirație.

Patrick Uomo Vară 2020 Safari Kaki

Patrick Uomo realizează costume la comandă la atelierul din Slobozia, Sos. Brailei, nr.9, 0765.346.627 și se deplasează destul de des în București sau Constanța.

Cum ți s-au părut propunerile Patrick Uomo pentru această vară 2020 ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *