Borsalino Lansează Colecția Primăvară/Vară 2021: Beauty, Joie De Vivre Și Diversity

Colecția Borsalino 2021: Beauty, Joie de Vivre și Diversity s-a născut din combinarea, din punct de vedere stilistic, a trecutului cu prezentul. Această colecție destinată atât bărbaților precum și femeilor a avut ca bază energia pe care ne-o oferă natura.

Borsalino lansează colecția primăvară/vară 2021

Palarie Barbati Borsalino 2021
Borsalino lansează colecția primăvară/vară 2021

Designul, precum și partea cromatică a pălăriilor, a fost conceput sub direcția artistică a curatorului creativ Giacomo Santucci. Acesta pune în evidență noile ideologii ale stilului Borsalino legat de tot ce e frumos, Joie de Vivre și diversitate care nu au granițe din punct de vedere al exprimării personale.

Materialele folosite pentru noul sezon confirmă preferința Borsalino pentru fibrele naturale precum rafie, cânepă sau cele folosite pentru pălăriile Panama. La designul pălăriilor s-a luat în calcul ca fiecare persoană să le poată integra, acest accesoriu, într-un mod natural la ținutele pe care le poartă.

Borsalino Joie De Vivre
Borsalino lansează colecția primăvară/vară 2021

Printre modelele din noua colecție se regăsesc unele special create din diverse paie pentru a oferi o țesătură proeminentă în zig-zag. Calotele pălăriilor pentru femei au devenit mai mari și mai înalte, modele Panama au împletituri realizate în așa fel să permită o circulație mai bună a aerului, modelul Country este cu franjuri din paie sau unele pălării au baretă pe care o femeie o poate purta ușor pe umăr.

Palarie Femei Borsalino Cu Bareta 2021

Parte a acestei colecții sunt și pălările clasice precum modelul iconic Montecristi readus din arhiva Borsalino, modelul Borsalino Medium-brim având doar 50 de grame și cu o paletă cromatică formată din 20 de benzi din care poți alege.

Borsalino Joie De Vivre
Borsalino lansează colecția primăvară/vară 2021Bogart un alt model iconic de la Borsalino a fost reprodus dintr-un fetru special cu o bandă având un imprimeu grafic modern. Pe interiorul pălăriei vei găsi gravat un citat celebru al actorului “The problem with the world is that everyone is a few drinks behind.”

Mai multe detalii și produse vei găsi pe site-ul lor https://www.borsalino.com/en

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *