Romul Black Magic Spiced

Obținut prin mariajul mai multor tipuri de rom infuzate cu condimente atent alese, romul Black Magic Spiced dezvoltă o aromă plăcută de vanilie, scorțișoară și nucă de cocos.

Dulceața lăsată de trestia de zahăr din care este distilat și aromele plăcute pe care le dezvoltă fac ca Black Magic Spiced Rum să fie ingredientul perfect al unui cocktail revigorant într-o zi însorită de vară. Pe scurt, este un rom tipic jamaican care iese în evidență prin caracterul său jovial și catifelat.

Romul Black Magic Spiced

Note degustare:

Aroma este vanilată cu tente de melasă. Gustul este dulce cu note de scorțișoară și mirodenii tropicale. Pe postgust rămâne ușor untos și caramelizat.

Aspect:

Culoarea abanosului.

Acest rom se poate consuma simplu sau cu gheață. Precum și ca ingredient de bază pentru cocktail-urile: The Pirate`s Flag, Black Magic Zombie, The Crow`s Nest, Buried Treasure etc. În plus, îl poți încerca și în rețete clasice reinterpretate precum Captain’s Negroni, Blackbeard Old Fashioned și multe altele.

Deși este un distilat cu un conținut ridicat de alcool acest rom poate fi consumat și de persoane care consumă de obicei băuturi cu nivel scăzut de alcool. În plus, acest distilat vine la pachet cu 5 rețete de cocktail-uri.

Romul Black Magic Spiced are AVB-UL de 40% și se găsește la sticlă de 0.7 L online la King.ro , Finestore.ro, Alfadrink.ro și în curând pe Emag.ro. Și în diverse locații Horeca din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *