Secret Garden - O Nouă Locație De Tip Gin&Amp;Tonic Care S-A Deschis În Cluj

Secret Garden din Cluj Napoca îți oferă un loc retras și intim unde poți savura o băutură în liniște. Cu o capacitate de 20-35 de persoane, deservește evenimentele de vară precum și cele de iarnă având în vedere că nu prea au vecini pe care să-i deranjeze.

După ce au deschis Healthylicious pe str. Ploiești, nr. 22, Andrei și Alina, au primit propunerea/provocarea să dea viață unui spațiu nefolosit din curtea interioară. Așa s-a născut Secret Garden în Cluj. Practic a fost noroc cu acel spațiu pentru că nu au căutat așa ceva și nu și-au propus să deschidă o „grădină secretă”.

Secret Garden – locație de tip Gin&Tonic în Cluj Napoca

Deși voiau să servească doar vin și prosecco, o cunoștintă le-a sugerat să introducă în meniu produse pe bază de gin. Se găsesc multe ginuri în piață. Acest distilat este considerat foarte versatil mai ales când vrei să-l folosești pentru cocktail-uri. În plus, ginul este un produs foarte bun pentru a fi consumat vara, iar în Cluj această nișă nu este suficient de exploatată. În funcție de feedback-ul clienților, ei nu exclud de a avea o gamă mai variată de ginuri.

Cocktail-ul meu preferat de la ei este The Kickboker. Un Gin& Tonic cu ardei iute ideal pentru amatorii de mâncare picantă sau dacă dorești să încerci ceva mai diferit.

Pe lângă băuturi, mai poți servi diverse platouri de brânzeturi, bruschette sau diverse mixuri care fac un pairing perfect.

Secret Garden vor organiza multe evenimente în care vor avea ginul în centrul atenției. Un alt avantaj al acestui spațiu este că se pot folosi de bucătăria de la Healthylicious atunci când se închiriează pentru diverse evenimente.

Mai multe detalii despre cum arată Secret Garden poți vedea în materialul de mai jos:

Îți recomand să faci o rezervare înainte de a te porni la Secret Garden pentru că au doar 5 mese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *