Parfumul Raghba Wood Intense

Parfumul Raghba Wood Intense de Lattafa Perfumes este unul arăbesc care face parte din categoria Oriental Lemnos. El este unisex, lansat în 2014, și care se produce și în prezent. Acest parfum evidențiază aromele diverselor tipuri de lemn combinate cu caramel dulce folosindu-se de o bază orientală. Caracterul parfumului Raghba Wood Intense este pus în evidență de materii prime care sunt armonioase și îndrăznețe atunci când sunt amestecate între ele.

Mai multe detalii despre parfumul Raghba Wood Intense

Notele de vârf sunt: cedru, lemn de guaiac, lemn dulce și caramel.

Notele de mijloc sunt: Lemn de Agar(Oud), lemn de santal, zahăr și lemn de cașmir;

Notele de bază sunt: ambră, mosc, vanilie, lichen și tămâie.

Deși este un parfum considerat unisex, personal mi se pare cel mai potrivit pentru bărbați folosit seara. Mai exact, vara pe timp de seară sau în sezonul răcoros. „La prima vedere” am simțit note masculine de coniac și ceva afumat. Dar în același timp cu un ton oriental simțindu-se vanilia și caramel. Se poate „asorta” la un pahar de tărie sub formă de coniac sau whiskey.

Fiind un parfum puternic îți recomand să nu fii așa de generos la pulverizare, o cantitate mai mică față de cum te dai de obicei este suficientă.

Parfumul Raghba Wood este disponibil în sticle de 100 ML la Rada Perfumes online, precum și la standul Vivo din Cluj Napoca.

Ai reușit să testezi parfumul Raghba Wood Intense? Dacă da cum ți se pare? Alături de ce ținută l-ai pune în evidență?

Related Posts

2 thoughts on “Parfumul Raghba Wood Intense

  1. Simturi Ascutite spune:

    Un parfum senzational, oriental-gurmand care mie pur si simplu mi-a dat dependenta. Ma bucur mult ca l-ai adus in calcul! Pafumul asta trebuie sa iese la lumina, sa afle cat mai multi barbati de el!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *