Sin Poetry - Parfumul Oriental Cu Atitudine
Sin Poetry – parfumul oriental cu atitudine

Parfumul Sin Poetry este unul oriental lemnos, condimentat, unisex care a fost lansat în anul 2018 și face parte din Testament Collection. Dacă ești bărbat și îți plac parfumurile ortientale acesta este unul pe care trebuie să îl ai. Iar dacă ești femeie cu siguranță vei adora să-l porți. Îți oferă niște arome total diferite față de multe alte parfumuri cu care ești obișnuită.

Sin Poetry – parfumul oriental cu atitudine

Acest parfum cere atitudine și prin urmare trebuie să știi să-l porți. Aromele lui condimentate atrag priviri iar tu trebuie să te pregătești pentru a fi în centrul atenției. Exact ca în momentele în care ai pus pe tine cea mai bună ținută și ai cea mai mare încredere din lume. Un detaliu poate nesemnificativ, dar care se simte și se transminte indirect celor din jur.

Fiind un parfum sofisticat este important ca acesta să se potrivească Ph-ului tău. Doar așa poți avea cea mai bună experiență și de a scoate potențialul maxim din parfum.

La început, când se așează pe piele este mai greu, întunecat apoi pe parcurs el se deschide emanând arome extrem de atrăgătoare.

E recomandat să-l porți, la ocazii speciale precum la evenimentele de seară și pe vreme răcoroasă. Dacă face acea reacție potrivită cu Ph-ul tău îți va fi foarte greu să te detașezi de el și să nu-l porți vara pe timp de zi. Însă, este un parfum greu condimentat sofisticat care merită purtat la ocazii speciale.

Parfumul SIN POETRY are următoarele note:

Note de vârf: condimentat, lemnos-chimen, cimbru, piper negru, piper rosu, coajă de lămâie

Note de mijloc: scorțișoară condimentată, vetiver, olibanum-tămâie, smirnă

Note de bază: pepene galben, ambră cenusie, mosc, laudanum, lemn de cașmir

Parfumul Sin Poetry este disponibil în sticle de 50 ML la Rada Perfumes online, precum și la standul Vivo din Cluj Napoca.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *