Borsalino și-a prezentat noua colecție de primăvară-vară 2020 la Pitti Uomo 96

Pălăriile reprezintă un simbol cultural, o formă de comunicare și o întruchipare a stilului. Noua colecție Borsalino primăvară-vară 2020 reprezintă o legătură dintre trecut și viitor și vise și realitate.

Am avut plăcerea de a interacționa cu Borsalino la Pitti Uomo 96 și de a afla mai multe despre această colecție.

Giacomo Santucci, partea creativă a brand-ul a adus în această colecție o mulțime de simboluri care au fost create de Joseph Paxton pentru Great Exhibition din Londra 1851. Aceste elemente au apărut pentru prima oară pe o selecție de eșarfe și pălării pentru bărbați și femei de la Borsalino. Ca să îți faci o idee brand-ul a fost fondat în 1857.

Borsalino și-a prezentat noua colecție de primăvară-vară 2020 la Pitti Uomo 96

Borsalino a prezentat colecția de primăvară-vară 2020 la Pitti Uomo

Noua colecție conține peste 160 de modele cu materiale preponderente ca: rafie, firele specifice pentru pălăriile Panama, o selecție inovativă de materiale precum cânepă împletită, denim și altele.

Multe dintre elementele decorative pe care le vei găsi în această colecție pot fi considerate bijuterii pentru cap datorită designului și a minuțiozității cu care s-a lucrat la ele.

Alte piese de rezistență din această colecție sunt cele Fedora, cele clasice Panama și șepcile de baseball din bumbac și cozoroc din plexiglass în cele mai deschide nuanțe posibile.

Borsalino și-a prezentat noua colecție de primăvară-vară 2020 la Pitti Uomo 96

Anumite modele au fost gândite pentru a aduce un omagiu pălăriei purtate de Karl Lagerfeld la începutul anilor ’80. De exemplu acest model este acoperit în totalitate cu micro perle.

Am rămas fixat pe basca din plexiglass din momentul în care am pus-o pe cap. Ea va fi disponibilă prin februarie-martie 2020.

Borsalino și-a prezentat noua colecție de primăvară-vară 2020 la Pitti Uomo 96

Am ales-o datorită aerului modern și pentru că eram în căutare de ceva nou. Din acest motiv am încercat să o port în cât mai multe ținute posibile.

Stil Masculin Pitti Uomo 96 borsalino 2

Sau această variantă.

Stil Masculin Pitti Uomo 96 Borsalino

Dar Borsalino e recunoscut, în special, pentru pălăriile clasice și astfel m-am folosit de o pălărie panama pentru a o asorta la o ținută clasică.

Stil Masculin Pitti Uomo 96 1

Sau varianta pe roșu pe care a purtat-o Paul Pop.

Palarie rosie borsalino Pitti Uomo 96 Stil Maasculin

De partea foto s-a ocupat Silviu de la London StreetStyle.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *