Ce am purtat la Pitti Uomo 96 - ziua 3 - Powered by Jelna

În ziua 3 de la Pitti Uomo 96, ajutat de Jelna, am purtat o ținută casual pentru că mi-am dorit să experimentez la această ediție. Într-o anumită măsură am fost inspirat și de Borsalino care m-a ajutat cu un model de bască din colecția pe care o vor lansa în 2020.

Ce am purtat la Pitti Uomo 96

Nu sunt genul care să port asa ceva, dar din momentul în care am pus-o pe cap la ținuta din prima zi am știut că mi se potrivește.

Ce am purtat la Pitti Uomo 96 - ziua 3 - Powered by Jelna
Ce am purtat la Pitti Uomo 96

Îmi plac brand-urile care experimentează și se adaptează la noile categorii de consumatori. Pe termen lung acestea vor avea doar de câștigat. Dar fără să compromită produsele clasice pentru care sunt recunoscute.

Borsalino SS2020 baseball hat Pitti Uomo

Din acest motiv mi-am dorit să fac o fotografie diferită. Un lucru care îmi place foarte mult la Pitti Uomo este modul în care brand-urile își amenajează stand-urile. Ceea ce îți oferă multă inspirație și cadrul potrivit pentru fotografii.

Am dat întâmplător de brand-ul Ellese care avea o arcadă cu sticle colorate ca un fel de vitraliu. Întâmplător am prins și momentul potrivit al zilei în care era proiectat tricolorul datorită luminii care trecerea prin sticla colorată. Și pentru că era și combinația neobișnuită dinte materiale (vezi cozoroc versus restul săpcii) am ales să stau în mâini.

Stil Masculin Pitti Uomo 96 borsalino 2

Apropo, m-am simțit ca în seria Back to the future cu acea șapcă datorită elementului modern care a fost adus de Borsalino.

La restul ținutei am folosit un tricou polo tricotat care este răcoros la temperaturile care au fost în Florența. Pantalonii pe care i-am purtat sunt cu pense, au manșete și au croială de tipul „tailor made”.

Am completat ținuta cu jacheta din denim de tip „workwear” și ochelarii de soare de la The Urban Ties.

Vinul pe care l-am ales pentru această zi e Pinot Noir Wild Yeast – Dealu’ Negru By Jelna.

Stil Masculin Jelna Pitti Uomo 96

Cu aceste fotografii m-a ajutat Silviu de la London Street Style.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *