Serapian La Pitti Uomo 96 - Colecția Signed By Our Artisans

Serapian a fost prezent în cadrul Pitti Uomo 96 cu un nou capitol al tehnicii mosaico datorită colecției “Signed by our Artisans”. Această colecție reprezintă un omagiu adus artizanilor care prin pasiunea lor aduc produsule la rangul de artă.

Tehnica mosaico a fost perfecționată de Stefano Serapian în anul 1947. Ea constă în tăierea unei bucăți din piele lăsând mai multe orificii prin care se introduc fâșii din piele de diverse culori. Prin combinarea lor rezultă un fel de piele împletită care are un aspect vizual asemănător cu cel de mozaic.

Serapian La Pitti Uomo 96 - Colecția Signed By Our Artisans

Serapian la Pitti Uomo 96 – colecția Signed by our Artisans

Artizanii vor semna fiecare geantă asemenea unei picturi. Ei vor folosi fâșii din piele roșii, verzi, galbene sau gri în funcție de personalitatea lor. Astfel, fiecare produs este unic.

În interiorul fiecărei genți vei găsi o etichetă din piele care va avea numele persoanei care a lucrat la produsul respectiv. În plus, îți va confirma că produsul e hand made și produs în Italia.

La standul lor de la Pitti Uomo au fost prezenți doi artizani care au făcut o demonstrație live a acestei tehnici.

Serapian Vertical Tote Mosaico Yellow Smosamll7109M33Ace3

Noua colecție primăvară-vară 2020 vine cu noi siluete precum ai observat în fotografiile din acest material. Mai mult detalii despre Serapian poți afla aici.

Cum ți s-a părut colecția Serapian prezentată la Pitti Uomo 96?

Întreaga experiență la Pitti Uomo 96 a fost oferită de Crama Jelna.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *