Stilul vestimentar a lui Tom Jones

De când a început cariera muzicală stilul vestimentar a lui Tom Jones s-a schimbat în mod constant. La începurile carierei a purtat cămăși pe care le-a asortat la pantaloni mulați din piele și ghete cu toc cubanez. În prezent, bărbatul în vârstă de 79 de ani, este jurat la The Voice UK și ne oferă o sursă de inspirație despre cum trebuie să purtăm un costum indiferent de vârsta pe care o avem.

Cine este Sir Tom Jones?

Tom Jones este genul de persoană care a prins mai multe schimbări în moda masculină. Din acest motiv îl putem considera un bărbat cu experiență.

El a crescut vizionând filme cu Elvis Presley sau inspirându-se de la fomațiile din aceea perioadă precum Rolling Stones.

Stilul vestimentar a lui Tom Jones

Între anii ’50-’60 a început să poarte pantalonii mulați, jachetele au devenit mai scurte, iar bombeul încălțămintei din rotund s-a transformat în ascuțit. Deși majoritatea bărbaților purtau pantalonii mulați, nu toți îi aveau așa de strâmți ca și ai lui. Din cauza faptului că transpiră mult pe scenă, pantalonii trebuiau să fie negri de fiecare dată.

În anii ’70 s-a mutat în Los Angeles, iar la modă erau cămașile din mătase, pantaloni evazați și pantofii cu platformă. Urmând să treacă în anii ’80 la denim prespălat și cămăși mulate.

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl alege pe scenă acesta trebuia să fie unul practic. Iar ceasul este accesoriul său preferat. Are așa de multe încât s-a oprit din numărat și cumpărat.

În prezent, lucrează cu un stilist care îi aduce ținute de la mai multe brand-uri, iar el își alege ceea ce îi place. Adesea poartă mătase, catifea și bluze pe gât.

Când este în timpul liber se îmbracă casual cu jeanși, jachete și tricouri.

El a obținut mai multe premii: Grammy pentru Cel mai bun debut, BRIT Award pentru Cel mai bun artist si pentru contributia adusa muzicii britanice, Silver Clef Award pentru Intreaga Carieră, US Songwriters Hall of Fame, UK Music industry Trust Award. A fost numit Bărbatul Anului de Revista GQ.

Cum ți se pare stilul vestimentar a lui Tom Jones ?

Tom Jones va concerta în Cluj Napoca miercuri 26 iunie, iar bilete se pot achiziționa de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *