Pitti Uomo 96 – ziua 4 – Powered by Jelna

Pentru ziua 4 de la Pitti Uomo 96 am ales o ținută colorată pe care am dus-o într-o zonă casual comparativ cu îmbrăcămintea adoptată la edițiile precendente. Până la urmă asta înseamnă un stil personal. Libertate de exprimare prin intermediul vestimentației.

Pitti Uomo 96 – ținuta din ziua 4

Avem mai multe elemente care ajută la semnalarea ținutei casual:

1) Pălăria care are banda din denim. Sau la fel de bine ar fi mers și basca pe care am purtat-o în ziua 3. Accesoriul pentru cap îl consider unul important deoarece e bine să ne protejăm împotriva razelor soarelui. În plus, este un accesoriu care ne definește stilul.

2) Eșarfa purtată la gât. Reprezintă o variantă casual dacă e să ne referim la nivelul maxim de formalitate. Sau e mai casual dacă e să o comparăm cu purtatul unei cravate.

Este exact și acceași eșarfă pe care am purtat-o în prima zi. Mi-am dat seama că mai am nevoie și de alte modele.

3) Cămașa. Fiind aceste temperaturi mi s-a părut potrivit să aleg una din in. Ea este răcoroasă și are un aspect ușor șifonat. În asta constă farmecul inului. În momentul în care rulez cămașa are o baretă în interiorul mânecii care mă ajută să păstrez forma materialului rulat.

4) Jacheta. Ea este considerată casual din două motive. Datorită culorii și al designului. E o jachetă pe care am găsit-o într-un magazin din Cluj și am cumpărat-o pe loc fără să mai ezit. M-a ajutat să o asortez la foarte multe ținute.

Stil Masculin Pitti Uomo 96 varvatos

5) Pantalonii sunt din lână și fac parte dintr-un costum. Dar în această combinație parcă și-au pierdut orice formă de formalitate. Acești pantaloni îi am din 2014-1015 și sunt modelul preferat pe timp de vară.

6) Încălțămintea sport. Am specificat de nenumărate ori că o pereche albă te salvează aproape în orice situație mai ales dacă ești adeptul stiulului casual. În plus, arată bine și la costum.

Alături de mine în această excursie au fost Sauvignon Blanc – Dealu’ Negru By Jelna, Pinot Noir Wild Yeast – Dealu’ Negru By Jelna, Pinot Noir Rose și Pinot Noir Rose Wild Yeast.

Cu aceste fotografii m-a ajutat Silviu de la London Street Style.

Cum ți s-a părut această ținută pe care am purtat-o la Pitti Uomo 96?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *