Pitti Uomo 96 – ținuta din ziua 1 – powered by Jelna

Prima zi de Pitti Uomo e întotdeauna cea mai grea. Se întâmplă așa de multe evenimente încât e foarte greu să te decizi unde să mergi. Cel puțin așa mi s-a întâmplat mie. În plus, sunt și prietenii cu care mă văd doar la Pitti.

La fel ca și în edițiile precedente nu prea am stat pe afară. Mi-am făcut pozele respective, vizitat stand-uri și am povestit cu foarte multe persoane.

Dacă pot lua exemplul edițiilor trecute, majoritatea timpului l-am petrecut la centrul de presă pentru a scrie materialele pentru site. Și da la Pitti Uomo se și muncește. Nu se stă doar la pozat. Cel puțin pentru mine a fost de fiecare dată un proiect. Adică am avut persoane și brand-uri care m-au susținut pentru a putea să-ți ofer acest tip de conținut.

Pitti Uomo 96 ținuta din ziua 1

În această perioadă e foarte cald în Florența. Imaginează-ți că afară sunt peste 30 de grade. Din acest motiv am ales o ținută foarte simplă și practică.

Vara e și sezonul perfect pentru a purta bumbac fie că e vorba de cămașă, vestă sau sacou. Îmi place această vestă din bumbac de la Men’s Cave pentru că e și formală și are și acel aspect ușor șifonat.

În funcție de stare și ținută aleg să port eșarfă sau cravată.

Stil Masculin Jelna Pitti Uomo 96 ziua 1
Pitti Uomo 96 ținuta din ziua 1

În ultimele ediții mi-am făcut un obicei de a căuta o pălărie din Florența mai ales că e și perioada reducerilor. M-a atras foarte mult banda din denim oferindu-i un aspect ușor casual. Partea cea mai rea în această situație e că nu pot cumpăra mai multe deoarece sunt foarte greu de transportat și mai ales și de păstrat în aceeași forma. Am fost rugat de mai multe persoana să le aduc pălării și din păcate asta e realitatea.

Pentru prima zi la Pitti am să port o ținută casual pe care am asortat-o la Sauvignon Blanc de la Jelna unul dintre partenerii mei de la Pitti Uomo 96.

Cu aceste fotografii m-a ajutat Silviu de la London Street Style.

Cum ți s-a părut ținuta de la Pitti Uomo 96?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *