Ce Ținută Am Purtat La Pitti Uomo 97 – Ziua 3

Ținuta pe care am purtat-o la Pitti Uomo 97 – ziua 3 a fost despre croitoria la comandă. Pe lângă pasiunea pentru stil un alt lucru care ne unește la Pitti Uomo este respectul pentru hainele făcute la comandă. Fiecare avem viziuni diferite asupra hainelor, ne dorim diverse materiale sau croieli și modalități de personalizare.

Am menționat la finalul anului trecut despre experiența online a costumului bespoke de la Patrick Uomo. Iar la Pitti Uomo 97 a fost momentul oportun pentru a-l purta.

Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 97

Îmi place foarte mult acest gen de material deoarece cade mai bine, pe corp, datorită greutății și este potrivit și din punct de vedere termic pentru acest sezon.

În functie de cum bate lumina avem nuanțe de bordo, roșu, portocaliu sau albastru. Asta înseamnă că se poate oferi o plajă largă de asortări într-un mod creativ. Contrastul pe care l-am făcut cu cămașa verde a pus întreaga ținută în evidență.

Datorită texturii, l-am asortat cu alte elemente din țesătură „grea” precum vesta sau cravata. Dacă vrei să pui în evidență bordoul o poți face prin nuanțele puternice pe care le-am folosit precum verde și galben. Nuanța șosetelor pune în evidență manșetele pantalonilor.

Am ales pliuri și manșete la pantaloni pentru a avea ceva diferit. E foarte greu să ai pantalonii cu pliuri și să fie slim. Asta în cazul în care te întrebi de ce par mai largi.

În mod evident căciula și vesta au fost opționale. Nu este obligatoriu să le încerci în aceeași combinație. Eu le-am observat ca pe niște completări.

Revin cu mai multe informații despre costumul de Patrick Uomo.

Cum ți s-a părut această ținută pe care am purtat-o la Pitti Uomo 97?

Pentru ținuta din ziua 1 click aici.

Pentru ținuta din ziua 2 click aici.

Pentru ținuta din ziua 4 click aici.

Foto: Julius Paul

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *