brioni pitti uomo

În cadrul evenimentului Pitti Uomo 97, legendarul brand Brioni aniversează 75 de ani de la înființare. Brioni va prezenta noua colecție de toamnă/iarnă 2020-2021.

Brioni aniversează 75 de ani în cadrul evenimentului Pitti Uomo 97

Această prezentare va marca reîntoarcerea brand-ului Brioni în Florența având în vedere că a ținut primul fashion show pentru bărbați în Sala Bianca de la Palazzo Pitti în 1952.

„E o onoare pentru Pitti Immagine să găzduiască aviversarea de 75 de ani a brand-ului Brioni” a declarat Raffaello Napoleone, CEO Pitti Immagine.

În 1952 Brioni este primul brand din istorie care a organizat un fashion show masculin folosind pentru prima oară modele masculine. În cadrul acelui eveniment s-au prezentat noi siluete, culori și materiale inovative.

Pe lângă faptul că îmbracă multe personalități campania pe care au făcut-o cu Metallica mi s-a părut foarte bună.

În 1945 Brioni au deschis primul lor boutic, în Roma, unde ofereau servicii made to measure. Ei mai oferă servicii denim made to order, bespoke. Pe lângă acestea ei oferă și colecția ready to wear formată din costume, cămăși, accesorii și produse din piele.

Brioni și-a câștigat dreptul de a îmbrăca personajul James Bond de la ediția Golden Eye (1995) până la Casino Royale (2006). Pentru a confecționa un costum Brioni e nevoie de 22 de ore.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *