Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 97 - ziua 1

După atâtea ediții de Pitti Uomo, la care am participat, mi se pare incredibil câte lucruri noi apar de fiecare dată. Sunt foarte multe brand-uri inovative care au schimbat modul de fabricare a pieselor vestimentare, au venit cu noi materiale sau au lansat noi trend-uri. Sper să pot discuta mai pe larg despre acest detaliu peste câteva zile.

Am făcut o tradiție în acești ani pentru a ajunge în ziua 0 pentru a vedea cât de mult se muncește în această situație. Acele echipe care lucrează în târg la amenajarea spaților fac minuni. Nu vreau să îmi imaginez cât de mare a fost echipa, orele lucrate sau nopțiile nedormite. Știu un lucru clar! În momentul în care îți dorești ceva faci orice îți stă în putere să îl poți obține.

Ziua 0 înseamnă și a lua puțin din energia pe care o va emite Florența în această perioadă și pentru a te putea încărca pentru ceea ce urmează.

Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 97

Pentru prima zi la Pitti Uomo 97 am ales o ținută clasică mai ales că a fost desemnată culoarea anului și este una dintre nuanțele cu care se împacă cel mai bine bărbații. Da, este vorba de albastru.

În funcție de tonalitățile nuanței este foarte ușor de asortat. Am mers pe acest costum deoarece îmi dă acces la cât mai multe combinații posibile. Practic e un costum cu care nu riști nimic. E totul sigur până la Black Tie deoarece în această situație ai nevoie de o vestimentație diferită.

Cămașa am ales-o colorată și în dungi pentru a pune în evidentă nuanța costumului. Apropo, acesta este unul “allseason” potrivit pentru orice sezon. Iar nuanța paltonului este una dintre prefereratele mele care este ușor de asortat. Hainele pe care le purtăm trebuie să fie cât mai practice și ușor de purtat. Paltonul face parte din noua colecție de la Antonio Gatti.

Costumul, cămașa și paltonul se găsesc la Antonio Gatti în magazinul fizic precum și online.

Cum ți s-a părut Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 97 – ziua 1?

Pentru ținuta din ziua 2 click aici.

Pentru ținuta din ziua 3 click aici.

Pentru ținuta din ziua 4 click aici.

foto: Julius Paul

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *