Ținută Pitti Uomo 106
Ținută Pitti Uomo 106

Această ținută am purtat-o în a doua zi de la Pitti Uomo 106. Din punctul meu de vedere este ideală pentru multe evenimente care au loc în perioada sezonului estival.

Ținută Pitti Uomo 106

Img 20240612 144342
Ținută Pitti Uomo 106

Acest costum nu este pentru orice bărbat, o categorie vor considera că este prea extravagant, iar o alta că se vor murdării foarte ușor. Plecând de la aceste premize, consider că trebuie să ai o anumită atitudine pentru a purta acest costum. Poți începe să te obișnuiești cu purtarea acestui element vestimentar în nuanțe închise, iar după să încerci culori care te scot din zona de confort.

Dacă porți costum, în mod regulat, trebuie să încerci unul off- white. Eu l-am ales de la Gentlemens Boutique single breasted ( poți alege și double breasted) și tip de construcție al sacoului half-canvas.

Nuanța costumului te face să fie ceva exclusivist și să-l porți doar la anumite ocazii speciale care au loc vara. Vei putea să porți o nuanță asemănătoare și pe timp de iarnă, dar vei avea nevoie de un material potrivit pentru acel sezon.

Img 20240612 144431
Ținută Pitti Uomo 106

Cămașa popover arată ca una normală. Singura diferență este faptul că are trei nasturi și aceștia se termină în zona pieptului. În plus, cămașa popover se îmbracă peste cap spre deosebire de cele normale. Pentru a o pune în valoare am ales să o accesorizez cu o eșarfă. Practic te forțează să nu porți cravată și să ții nasturii descheiați.

Revin la costumul bej cu faptul că pe lângă atitudinea necesară, albastrul și maroul asortate ajută la punerea în evidență a acestuia.

Din punct de vedere al încălțămintei cea mai potrivită a fost o pereche de loaferși maro cu franjuri.

Mai multe detalii despre ținută vei găsi în materialul video de mai jos

Magazinul Gentlemens Boutique îl vei găsi la adresa:

-Cluj-Napoca, str. Soporului, nr 8., bl A1 (Grand Park Residence)

Related Posts

2 thoughts on “Ținută Pitti Uomo 106

  1. Mulțumim frumos! Ne bucurăm că ai ales să porți o ținută semnată Gentlemen’s Boutique!

    1. Laci spune:

      Mulțumesc și eu pentru această ținută minunată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *