Unde Îţi Poţi Găsi Inspiratia Pentru Stil

În primul rând vreau să îţi spun că te afli în locul potrivit dacă cauți inspirația pentru stil. Acest site o sursă de inspiraţie pentru tine.

Totuşi, stilul tău propriu ţi-l poţi modela în funcţie de mai multe lucruri. NU trebuie să fi o copie xerox a unui artist sau model. Tocmai de aceea realizăm astăzi cu triseţe, o lipsă majoră de originalitate în societate. Dacă un artist celebru şi-a aranjat părul într-un fel în următoarele 6 luni toţi vor avea aceeaşi frizură chiar dacă nu îi prinde. Pe tine, cititorule, te îndemn să nu faci aceeaşi greşeală ci să fii original.

Unde îți poți găsi inspirația pentru stil?

Eu asociez stilul cu frumosul. Dacă stilul nu este frumos, nu este relevant. Nu urmărim să ieşim în evidenţă prin extravaganţă, ci printr-o simplitate plăcută. Deoarece credem că stilul nu s-a demodat şi clasicul rămâne clasic, cel mai bun loc unde poţi să găseşti inspiraţie este înapoi în timp, în special în perioadele specifice unor stiluri clasice. Anii 1920-1950 s-ar putea să te impresioneze din punct de vedere al stilului. Multe elemente ale acestor perioade au fost preluate în epoca noastră, tot aşa vei putea să îţi dai seama şi despre modul în care au fost preluate anumite lucruri şi să concluzionezi dacă au fost actualizate cu gust sau nu.

PITTI IMMAGINE UOMO.

49
inspirația pentru stil

Ca să fac o scurtă descriere PITTI IMMAGINE UOMO a fost organizat prima dată în anul 1972 iar de atunci de două ori pe parcursul unui an cele mai mari şi importante firme merg în Italia ca să participe la acest eveniment care reprezintă cea mai mare platformă  de lansare a noilor tendinţe caracteristice stilului masculin.

O simplă căutare pe internet de imagini Pitti Uomo iţi vor asigura o imediată inspiraţie pentru stilul tău.

Până acum dacă ai reuşit să faci aceste lucruri ai şi început să dai o formă stilului tău. Aş mai menţiona că este foarte important să ştii cum să adaptezi stilul ca să te prindă bine. Să ai în vedere aspecte fizice cum ar fi: înălţimea, greutatea, fizionomia, culoarea părului. Nu are rost să dezvolt aceste lucruri pentru că le vei găsi într-o formă mai utilă în celelalte posturi de pe site.

Un sfat bun pentru tine este că stilul trebuie să îţi fie comod, dacă nu te simţi comod fiind îmbrăcat sau aranjat într-un fel acest lucru se va vedea şi în celelalte aspecte vizibile celorlalţi.

Deci, simte-te bine, arată bine!

Related Posts

One thought on “Unde îţi poţi găsi inspirația pentru stil?

  1. Ianoș spune:

    Salut, poți să-mi spui te rog cum aș putea asorta o pereche de pantofi maro coniac cu catarame la o pereche de jeans și un sacou…ce culori ar putea să fie jeansi și sacoul,bineînțeles și cămașă cu cravata…mersi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *