A patra ținută pe care am purtat-o la Pitti Uomo 90

A venit momentul să discut și despre ultima ținută pe care am purtat-o la Pitti Uomo 90. Am mers, la fel ca și în prima zi, pe nuanțe de albastru, dar am asortat și carourile între ele. Pentru a da o notă fresh ținutei am ales o cravată florală de la The Urban Ties. Deși port trei imprimeuri, acest lucru nu face ca ținuta să fie prea încărcată. Menționez asta deoarece poți încerca și tu acest artificiu. În cazul de față mi s-a părut potrivit să aleg ca pată de culoare ochelarii de soare de la Optiplaza.

A patra ținută pe care am purtat-o la Pitti Uomo 90

Notele de albastru se regăsesc în cămașă, sacou, pantaloni și încălțăminte ceea ce face ca fiecare piesă să se îmbine natural.

Acest tip de încălțăminte merge purtată pentru fiecare sezon datorită formei butucănoase, dar și a tălpii care e asemănătoare cu cea de gheată. Am ales să port pantalonii albaștri deoarece această nuanță se regăsește și pe încălțăminte.

A patra ținută pe care am purtat-o la Pitti Uomo 90
A patra ținută pe care am purtat-o la Pitti Uomo 90

Încălțămintea a fost oferită de Tezyo.

Tezyo este un concept store nou by Otter Distribution, care comercializează articole de încălțăminte, produse de marochinărie și bijuterii aparținând unor branduri renumite. Produsele sunt aceleași ca și cele din magazinele Otter (www.otter.ro), cu foarte mici excepții.

În București există 3 magazine, momentan, în Băneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni și Promenada, iar în Timișoara a fost deschis un magazin în Shopping City Timișoara. Până la finalul anului plănuiesc să se extindă, iar pe lista deschiderii de magazine urmează Cluj și Constanța.

Fotografiile sunt realizate de Beyond Fabric.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *