Inspiratia din film

Inspiratia din film care face subiectul acestui articol poarta numele “Thinker Tailor Soldier Spy”. un film cu 3 nominalizări Oscar, 2 premii și 3 nominalizări Academia Europeana de Film. “Tinker, Tailor, Soldier, Spy” este adaptarea pentru marele ecran a romanului lui John le Carré, un clasic al genului și un imens succes de librării.Ca și subiect este vorba despre un grup de agenți secreți de elită din Marea Britanie ce se confrunta cu apariția unei problem interne, zvonindu-se că în agenție ar exista un agent dublu, de aici pornind mai multe conflicte. Dar nu povestea e cea care ne interesează pe noi, ci vestimentația, responsabila cu acest aspect fiind Maria Djurkovic.

Inspiratia din film

Acțiunea se petrece la finalul secolului XX, în Marea Britanie. Britanicii, recunoscuți pentru eleganță și rafinament, apar în ținute pe care orice gentleman ți le-ar dori în garderobă. Adesea regizorii filmelor cu agenți secreți adoptă pentru personajele lor ținute elegante, cu accesorii scumpe și stilate. Nici aici responsabilii cu vestimentația nu s-au lăsat mai prejos și astfel filmul abundă de ținute din care privitorul se poate inspira, atât urmărind personajele principale, cât și restul distribuției. Costume, paltoane, mănuși de piele,cravate înflorate,ținute pentru vreme ploioasă, toate îmbrăcate cu mare atenție la detalii de către protagoniștii filmului. Pe lângă îmbrăcămintea aleasă, apar și obiceiuri de urmat, precum scoaterea pălăriei la intrarea într-o încăpere, sau descheierea nasturelui sacoului în momentul așezării pe scaun.

Bărbații cu ochiul format vor observa imediat detaliile care fac diferența, și vor găsi în acest film o excelentă sursă de inspirație pentru stilul lor vestimentar.

-Tinker-Tailor-Soldier-Spy-Promotional-Still-tinker-tailor-soldier-spy-25118052-1600-1065
Inspiratia din film

Sursa foto

Tinker-Tailor-Soldier-Spy-image

Sursa foto

tinker-tailor-soldier-spy-image-5

Sursa foto

tinker-tailor-soldier-ff05

Sursa foto

Tinker-Tailor-Soldier-Spy-image-7-600x399

Sursa foto

kinopoisk.ru

Sursa foto

tinker-tailor-ff05

Sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *