Filmul Tinker Tailor Soldier Spy

Filmul Tinker Tailor Soldier Spy este exemplul perfect de un scenariu bun și ținutele stilate pe care le poartă actorii. Dacă ai fost atent la ultimele filme vizionate, majoritatea personajelor care poartă cămașă cu mânecă scurtă sunt personaje naive și cuminți, dar aceasta este doar un detaliu.

În acest articol, voi nota despre  un film care m-a atras mai mult datorită ținutelor. Atenție! Nu este o recenzie a filmului din punct de vedere artistic.

Filmul Tinker Tailor Soldier Spy

Acțiunea din filmul Tinker Tailor Soldier Spy are loc în prin anii ’70 așa că vor fi multe ținute masculine clasice.

Designerul costumelor Jacqueline Durran s-a inspirat din ținutele agenților MI6 având influențe de pe Savile Row. Costumele acestora au fost croite slim și formate din trei piese. Personajului jucat de Colin Firth i s-a dat o pereche de desert boots portocalii. Jacqueline Durran s-a folosit de imprimeuri, culori și detalii pentru ca fiecare personaj să fie ceva aparte și ușor de distins. Personajele mai în vârstă, au purtat cravate mai închise pentru a fi puțin mai sobre și conservatoare. Ochelarii pe care i-a purtat Smiley (jucat de Gary Oldman) au fost aleși chiar de acesta dintr-un magazin vintage.

Filmul Tinker Tailor Soldier Spy
3. https://wax-wane.com

Ricki Tarr este tânărul rebel cu părul lung din film care nu poartă niciodată costum, dar are pe el jeanși largi și teniși. Alte detalii importante din film au fost treciurile până la genunchi și mănușile de piele care sunt de nelipsit din garderoba unui agent.

Filmul Tinker Tailor Soldier Spy
4. https://www.empireonline.com
Filmul Tinker Tailor Soldier Spy
5 https://www.empireonline.com
719
6 https://www.empireonline.com

sursa foto: https://www.getkempt.com/

Related Posts

6 thoughts on “Filmul Tinker Tailor Soldier Spy

 1. albert spune:

  Daca ii sa vorbim despre filme…uita-te la serialul „The Boardwalk Empire”.Pe langa ca e un serial bun sunt niste tinute geniale, mai ales la Nucky Thompson si Chalky White.

 2. Paul spune:

  Foarte tare filmul, foarte faine ținutele… Pe lângă asta Colin Firth și Gary Oldman se îmbracă bine și în afara platourilor de filmare… Oldman chiar a fost pe catwalk-ul Prada la Florența!

 3. Laci spune:

  @Albert Stiu de serial au fost inclus intr-un tot de catre GQ.

  @Paul Mi-ai stricat surpriza. Astazi urma sa scriu despre acel brand.

 4. Paul spune:

  Scuzele mele Laci! Nu vroiam să stric surpriza :). Oricum cred că lumea așteaptă articolul chiar dacă am menționat eu câte ceva.

 5. Laci spune:

  @Paul Stai linistit :)

 6. Bogdan spune:

  Ar fi interesant un (inca) articol despre tinutele lui Bond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *