Ce Se Poartă La Pitti Uomo 91?

Cu pași repezi mă pregătesc pentru a șaptea apariție la Pitti Uomo și nu vreau să mă opresc aici. Din punctul meu de vedere este locul unde lucrurile se întâmplă. Ca la fiecare ediție ai ocazia să interacționezi cu peste 1000 de brand-uri și să descoperi creativitatea acestora. Așa că în luna ianuarie voi pregăti multe materiale pe site/facebook/Instagram despre acest subiect și să vezi ce se poartă la Pitti Uomo 91

Ce se poartă la Pitti Uomo 91

Printre altele vreau să descopăr branduri, locații și oameni noi. Deși după fiecare ediție îmi propun să învăț italiana pentru a mă descurca mai bine din păcate nu o fac. Probabil din comoditate. Când sunt acolo mă dedic 100% acestui proiect. Prietenii știu acest lucru pentru că nu de fiecare dată am timp să ies cu ei.

La Pitti Uomo suntem ca o mare familie. Este printre puținele locuri în care ai ocazia să-i întâlnești pe cei din această industrie sub același acoperiș. De exemplu sunt românii cu care mă văd doar acolo. Știu că e ciudat, dar așa se întâmplă.

Acestea fiind spune. Ce crezi că se poartă acest an la Pitti Uomo 91? Ai idee cât de creativi vor fi bărbații prezenți? Sau care e cea mai prezentă culoare?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *