Ce ținută am purtat în treia zi la târgul Pitti Uomo 90

A treia zi la Pitti 90 am purtat o ținută mai închisă față de ceea ce port eu în mod normal, dar cu accente de culoare. În opinia mea, cei care sunt la început ar trebui să încerce acest tip de ținută. Îmi plac foarte mult detaliile și din acest motiv le-am ales să transmită mesajul mai departe.

Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 90

Ținuta este predominată de gri, care se regăsește în mai multe tonuri pe cămașă, sacou, vestă și pantaloni. În partea superioară a ținutei am ales ca și elemente contrastante accesoriile precum cravata, batista, brățările și cureaua de la ceas. Tot în contrast e și cămașa față de sacou, vestă, dar și cravată.  O astfel de cravată, cu model paisley, de la The Urban Ties o poți scoate mai bine în evidență dacă o așezi pe lângă nuanțe neutre.

Pentru că am mers pe nuanțe închise am ales ochelarii de soare tot la fel. Deși puteam purta foarte bine și o altă nuanță. Detaliile care m-au atras la acești ochelarii de soare de la Optiplaza au fost cele două părți laterale din piele. Pe lângă faptul că îți oferă o protecție mai bună împotriva soarelui când acesta bate din lateral ai parte și de o apariție stilată.

9
Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 90
Ce ținută am purtat în treia zi la târgul Pitti Uomo 90
Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 90

Trecerea discretă dintre pantaloni și sacou este ajutată și de o nuanță de albastru care se regăsește pe ambele piese.

11
Ce ținută am purtat la târgul Pitti Uomo 90

Trebuie să recunosc că mă uitam de ceva vreme după această încălțăminte, dar nu știam să-mi fac curaj să o port. În prima fază m-a deranjat că avea nuanța de negru, dar îmi plăcea textura. După care am observat că apare și o nuanță de albastru care completează pantoful. În cazul de față mi s-a părut încălțămintea ideală pentru această ținută.

12

Într-adevăr acest tip de pantof îți limitează puțin opțiunile de asortare, dar dacă reușești să-i scoți în evidență vei avea doar de câștigat. În principiu îi poți asorta la alb, gri și bej, după care poți încerca negru și albastru.  Pe cei îndrăzneți mi-ar plăcea să-i văd purtând această încălțăminte la pantaloni galbeni sau roșii. Dacă ești fanul pantalonilor maro aceaștia nu pot fi asociați cu această încălțăminte.

Încălțămintea a fost oferită de Tezyo.

Tezyo este un concept store nou by Otter Distribution, care comercializează articole de încălțăminte, produse de marochinărie și bijuterii aparținând unor branduri renumite. Produsele sunt aceleași ca și cele din magazinele Otter (www.otter.ro), cu foarte mici excepții.

În București există 3 magazine, momentan, în Băneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni și Promenada, iar în Timișoara a fost deschis un magazin în Shopping City Timișoara. Până la finalul anului plănuiesc să se extindă, iar pe lista deschiderii de magazine urmează Cluj și Constanța.

Fotografiile sunt realizate de Beyond Fabric.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *