Ce Ținută Am Purtat Și Cum Am Asortat-O La Pitti Uomo 90

A doua zi la Pitti Uomo 90 am purtat o ținută dedicată artei. Cu câteva zile înainte de târg am descoperit un costum pictat pe pagina de facebook de la Men’s Cave și am cerut și eu unul la fel, dar personalizat. Acest costum, inspirat după Jackson Pollock, fiind foarte încărcat, am mers pe detalii simple cum ar fi o cămașă albă și renunțarea la batista de buzunar. În schimb mi s-a părut mai potrivit să aleg o cravată în același ton cu nuanțele de pe costum. Practic întreaga ținută se învârte în jurul nuanțelor de verde.

Ce ținută am purtat și cum am asortat-o la Pitti Uomo 90

6
Ce ținută am purtat și cum am asortat-o la Pitti Uomo 90

Aceași alegere am făcut-o și pentru ochelarii de soare de la Optiplaza ale căror lentile bat spre un verde-albăstrui. Pentru încălțăminte m-am ghidat tot după nuanțele de pe costum. Am rămas pe aceleași nuanțe pentru a păstra o armonie cromatică.

Pantofii mi s-au părut deosibiți datorită combinației de maro și verde. Întâmplarea face că aceleași nuanțe se regăsesc și pe costum. Alți pantaloni care se mai potrivesc cu acești pantofi sunt albi, gri, maro, verzi, bleumarin, albaștri.

7
Ce ținută am purtat și cum am asortat-o la Pitti Uomo 90

Încălțămintea a fost oferită de Tezyo.

Tezyo este un concept store nou by Otter Distribution, care comercializează articole de încălțăminte, produse de marochinărie și bijuterii aparținând unor branduri renumite. Produsele sunt aceleași ca și cele din magazinele Otter (www.otter.ro), cu foarte mici excepții.

În București există 3 magazine, momentan, în Băneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni și Promenada, iar în Timișoara a fost deschis un magazin în Shopping City Timișoara. Până la finalul anului plănuiesc să se extindă, iar pe lista deschiderii de magazine urmează Cluj și Constanța.

Cum ți s-a părut această ținută pe care am purtat-o în ziua 2 la Pitti Uomo 90 ?

Fotografiile sunt realizate de Beyond Fabric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *