falke sosete

Din 1895 FALKE și până în prezent e evoluat într-unul dintre brand-urile cu cea mai mare expertiză în domeniul tricotajelor. În 2020, în cadrul Pitti Uomo 97, FALKE aniversează 125 ani de existentă prin intermediul unor evenimente speciale.

La conducerea firmei a ajuns a patra generatie din familie fără să se îndepărteze de la valorile brand-ului care constă în produse moderne, inovative, performante și care au un standard mare de calitate.

Produsele Falke au inspirat câteva generații și au fost gândite pentru a satisface orice pretenție.

FALKE se adresează unui public de la 25 de ani în sus, oameni care pun accent pe calitatea produselor, dar și pe imaginea lor. Și pentru a intra mai adânc în subiect, gândește-te în materie de texturi, materiale și culori, niște detalii prin care acest brand se deosebește de restul producătorilor de șosete. În plus, dacă prețul ți se pare mai mare față de o șosetă normală, e normal. Poți face o comparație între o șosetă FALKE și alte două normale să vezi care rezistă mai mult.

Pe lângă șosetele pentru bărbați mai produce: body-uri, dresuri fine și șosete pentru femei și copii, produse recunoscute pentru design-ul lor, armonia perfectă dintre țesături și culori. Produsele lor se găsesc în peste 60 de țări și numărul este în creștere. Un focus important reprezintă divizia de sport de la Falke care inovează în continuu pentru a produce echipament cât mai ergonomic.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *