Pitti Uomo 96 – Ținuta Din Ziua 2 – Powered By Jelna

Ziua 2 am dedicat-o stilului clasic. Seara trecută am fost prezent la evenimentul brand-ului de palarii Doria după care am trecut pe la prietenii mei de la revista Plaza Uomo , care a avut loc la Palatul Budini Gattai. Locație pe care au păstrat-o de câteva ediții încoace. După eveniment am trecut pe la Odeon și Colle Bereto.

Pitti Uomo 96 ținuta din ziua 2

Piesa de senzație pe care am pus-o în evidență a fost sacoul cu umărul napoletan. Am menționat de câteva de ori cât de mult îmi place acest gen de umăr care se așează foarte bine. Sacoul este foarte lejer și semicăptușit. Practic nu-l simți atunci când îl porți. Mens Cave e un brand căruia îi place să se joace și să testeze foarte mult. Și fac acest lucru de la primele zile de când au avut magazinul deschis pe Str.Bărăției în București.

Stil Masculin Pitti Uomo 96 1
Pitti Uomo 96 ținuta din ziua 2

Acest sacou îl vei găsi la Mens Cave în trei variante. Un material texturat, negru sau bleumarin. Cel pe care l-am purtat e unul bleumarin. Fiind aproape zilnic temperaturi de peste 30 de grade se pare că a fost alegerea perfectă. Îi găsești în Sun Plaza, București, 0766 550 086.

Îmi place foarte mult cum arată combinația de pantaloni albi cu sacou bleumarin. La prima vedere pare un constrast bun și automat te duce cu gândul la o ținută de vară.

Puteam să aleg și pantaloni crem, dar parcă nu ieșea exact același lucru din punct de vedere cromatic. Drept urmare am mai adăugat cămașa albă și o cravată clasică cu imprimeu de la The Urban Ties.

Pentru a păstra aceleași tonuri de culoare am ales loaferși bleumarin pe care i-am purtat cu șosete “invizibile”.

Ținuta am completat-o cu o pălărie panama din noua colecție de la Borsalino primăvară-vară 2020.

Ochelarii de soare i-am ales tot de la The Urban Ties pentru că sunt un model cu care m-am obișnuit, o pată de culoare și se asortează la imprimeul de la cravată.

Tinuta Stil Masculin Pitti Uomo 96
Pitti Uomo 96 ținuta din ziua 2

Vinul pe care l-am ales de la Jelna e un Pinot Noir Rose care a fost premiat
cu o medalie de argint la Cool Climate Wine Awards 2019.

Silviu de la London Street Style a fost persoana care m-a ajutat cu fotografiile.

Cum ți s-a părut ținuta pe care am purtat-o la Pitti Uomo 96?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *