Serapian Milano - The Chic life- Pitti Uomo 95

În ultima perioadă parcă suntem tentați să călătorim mai des și cu aceeași ocazie ajungem să ne îmbrăcăm mai casual. Iar această lejeritate o putem vedea în hainele și accesoriile pe care le purtăm.

De cel puțin un an prefer să port o geantă de tip rucsac. Mi se pare mult mai urban și practic în același timp. Prefer să am mâinile libere de fiecare dată. De multe ori butonez telefonul sau trebuie să-mi folosesc mâinele pentru diverse lucruri. De câte ți-ai umplut buzunarele cu lucrurile pe care le aveai în mână sau le-ai mutat dintr-o mână în alta?

La Pitti Uomo 95 am fost invitat de către Serapian Milano să aflu mai multe despre noua colecție care este destinată pasionatului de city break-uri, dar și a exploratorului zilnic urban.

Colecția Mosaico

Serapian Milano - The Chic life- Pitti Uomo 95

Piesa de rezistență a acestei colecții o reprezintă gențile care oferă un nou design și un spațiu mai generos de depozitare. Aceste genți sunt puse în evidență de buzunarele create prin tehnica mosaico. Tehnica a fost perfecționată de Stefano Serapian în anul 1947. Ea constă în tăierea unei bucăți din piele lăsând mai multe orificii ca în exemplul de mai jos

Serapian Milano - The Chic life- Pitti Uomo 95

Tot în cadrul acestei colecții mi-a plăcut și geanța de weekend sau 48 de ore. La această geantă se pot ajusta dimensiunile în funcție de gradul de încărcare.

Serapian Milano - The Chic life- Pitti Uomo 95

Colecția Stepan

Serapian Milano - The Chic life- Pitti Uomo 95

Această colecție datează din 1976 și are imprimeul din piele în formă de pătrățele pe care se regăsesc inițialele fondatorului. Această geantă are căptuseala din bumbac.

Colecția Evoluzione

Serapian evolutione

Toate gențile din această colecție sunt de nuanța verde mușchi. Această nuanță conectează design-ul urban de natură.

Colecția Riserva

SERAPIAN Riserva Paraggi FW2019

Este o ediție limitată de 10 genți confecționate din piele pe care au folosit-o în 1983.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *