Pitti Uomo 95 - ținuta din prima zi - powered by Jelna

Cei care mă citiți de ceva vreme și urmăriți evenimentul Pitti Uomo probabil cunoașteți această introducere. În ultimele ediții mi-am dat seama că acest eveniment este vorba despre oameni. E adevărat că toți dorim să apărem în toate fotografiile și materialele video posibile despre Pitti Uomo. Dar în același timp este bine că creăm conexiuni.

Dacă pot lua exemplul ediției trecute, majoritatea timpului l-am petrecut la centrul de presă pentru a scrie materialele pentru site. Și da la Pitti Uomo se și muncește. Nu se stă doar la pozat. Cel puțin pentru mine a fost de fiecare dată un proiect. Adică am avut persoane și brand-uri care m-au susținut pentru a putea să-ți ofer acest tip de conținut.

Pitti Uomo 95 ținută din prima zi

Precum spuneam în articolul de zilele trecute este prima ediție în care nu am plecat cu hainele de acasă și totuși am bagajul aproape plin.

Emanuel a fost foarte prietenos că mi-a adus cele trei ținute de la Men’s Cave. Eu doar am venit cu cămășile, o parte din încălțăminte și câteva veste. De completatul ținutelor s-a ocupat Dan de la The Urban Ties căruia i-am transmis că îmi doresc cravate de sezon. Adică lână/cașmir.

Sacoul pe care l-am purtat astăzi îmi place că merge cu un alt costum din colecția anterioară de la Men’s Cave. Practic pot asorta fără nicio problemă sacoul la pantalonii sau vesta precum se vede în această ținută. Ca elemente de legătură avem baza care este pe gri, carourile albastre, dar și imprimeul houndstooth. Pentru că sacoul e un gri închis am ales pantalonii și vesta pe o tonalitate de gri mai deschisă.

De ce crezi că am făcut acest lucru?

Îmi este mult mai ușor să adaug culoare precum am făcut cu această cămașă roz. La fel de bine ar fi mers și o cămașă albă, albastru deschis sau gri. Ca tip de construcție îmi place sacoul că este semicăptușit și îți oferă o liberate de mișcare mult mare. În plus, construcția sacoului face ca produsul să vină bine la umeri. Personal prefer sacourile fără perinițe la umeri sau să fie cât mai subțiri.

Pitti Uomo 95
Pitti Uomo 95 ținută din prima zi

Din păcate acest produs s-a realizat fără pantaloni doarece au luat doar o rolă mică de material. Dacă ești puțin atent la noua coleție, dar și le cea veche produsele sunt gândite în așa fel încât să se potrivească între ele. Aici mă refer la cele de sezon. Nu iarnă cu vară.

Pe lângă faptul că am reușit să fac contrast cu prin intermediul cămășii am completat ținuta cu o cravată de sezon. La Pitti este un accesoriu care iasă în evidență și The Urban Ties știu foarte bine să aleagă materiale pline de personalitate. Având în vedere că am multe ediții la care am făcut cravatele cadou. Evident celor care nu-și mai puteau lua ochii de la ea.

Dacă ai fost atent la ținutele pe care le-am purtat în ultima vreme nu prea sunt fanul batistei de buzunar. Când mă apucă nostalgia port una albă.

Fiind o ținută mai închisă am ales să port pantofi negri pentru a avea o continuitate din punct de vedere cromatic.

Vinul, de la Crama Jelna, pe care l-am ales pentru această ținută m-a atras în primul rând din punct de vedere al buchetului. Este un vin pe care-l consum de 2-3 ori pe săptămână. Deși e o cramă nouă s-au știut impune prin acest design al sticlei și mai ales că e o ediție limitată. S-au creat 1848 de sticle.maste

Mă bucur că am reușit să duc vinul în Italia și să-l împart la Pitti cu prietenii mei străini.

În această zi am participat la două evenimente Master of Elegance ( prima mea ediție) și la prietenii mei de la revista Plaza Uomo. Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai bune reviste pe care o poți achiziționa despre Stilul Masculin. Cunosc o parte din echipă și îți garantez că e un conținut de calitate Concurența lor este The Rake.

Ne auzim cu vești noi pe mâine.

Cum ți s-a părut această ținută de la Pitti Uomo 95 ziua 1 ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *