pitti umo 95

Pentru că am avut un sfârșit de săptămână agitat, cu pregătirea spre Pitti Uomo 95, nu am reușit să scriu acest articol mai devreme. M-am apucat, într-un final, de un sport de iarnă după 35 de ani. În timp ce redactez sunt la tejgheaua unei cafenele de la aeroportul din Cluj.

Este a 11 participare la acest târg pentru a vedea noutățile din punct de vedere vestimentar, dar și pentru networking. Am prieteni, atât români precum și străini, cu care mă văd doar în Florența la Pitti Uomo. Pe lângă slujbă în sine reprezintă și o bucurie mare să mă revăd cu ei.

Am plecat spre târgul de modă masculină Pitti Uomo 95

Simt cum am evoluat de o la ediție la alta atât prin conținut precum și eu ca persoană. Am avut multe ediții în care am făcut fotografii de tip street style la participanții de la Pitti Uomo. Prima mea participare a avut loc în 2014.

La această ediție mă voi concentra pe conținut pe care îl voi oferi în format foto și video. Vor fi și articole scrise în care voi descrie ținutele, dar și atmosfera de acolo. Poate reușesc să iau și câteva interviuri.

Pitti Uomo este locul unde chiar se întâmplă lucruri pentru cei care activăm în această nișă. Pe lângă faptul că socializăm, în cadrul târgului, au loc și foarte multe evenimente, seara, unde persoanele sunt mai relaxate.

Partenerii mei din această ediție sunt Crama Jelna (cu niște vinuri excelente mie. Îmi place cel roșu de la Jelna), Men’s Cave și The Urban Ties.

The Urban Ties au fost alături de mine încă de la prima mea participare la Pitti Uomo și este și cel mai longeviv parteneriat pe până acum.

E pentru prima dată când nu plec cu ținutele de acasă. Așa că am încredere în Men’s Cave că au ales ceva potrivit pentru mine. Și ei au fost alături de mine și în edițiile anterioare.

Adevărata provocare este, din punctul meu de vedere, asortarea ținutelor la vinurile de la Jelna.

Ce fel de conținut ai vrea să vezi de la Pitti Uomo 95?

Fotografie Silvestru

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *