Pitti Uomo 95 - ținuta din ziua 3 -  powered by Jelna

Pentru această zi la Pitti Uomo 95 am ales ținuta cea mai casual posibilă. Precum ai observat în postările mele din această iarnă am mers foarte mult pe asortarea texturilor, dar am adoptat și ținute mai sport. Am ales să asortez imprimeul Herringbone sau brăduț, brăduleț cum îi mai spune pe la noi.

Pitti Uomo 95 ținuta din ziua 3 – powered by Jelna

Pitti Uomo 95 - ținuta din ziua 3 -  powered by Jelna
Pitti Uomo 95 ținuta din ziua 3 – powered by Jelna

La fel ca și în cazul dungilor verticale, imprimeul Herringbone, te ajută să mai crești în înălțime. Ca bază a ținutei am pornit de la combinația dintre hanorac și pantalonii pe care i-am purtat în prima zi de Pitti Uomo. Știu că ai mai văzut cele două piese integrate în aceeași ținută, dar mi-am dorit să pot purta așa ceva și la Pitti. Unul dintre motive este că am multe haine în garderobă și nu am o problemă în a le purta cât mai des. Scopul meu nu este să schimb hainele, din garderobă, o dată la câteva luni. Sau să mă aleg cu haine pe care să nu le mai port.

Având în vedere că vremea a fost foarte rece am avut și un confort termic bun.

Sacoul maro a venit ca o mănușă pentru că maro și albastru/bleumarin fac casă bună. Sunt nuanțe care arată bine împreună în orice context.

Stil Masculin Jelna Pitti uOMO 95
Pitti Uomo 95 ținuta din ziua 3 – powered by Jelna

Cea mai interesantă piesă pe care am ales-o au fost pantofii. Aceștia sunt o combinație dintre textil, piele netedă și întoarsă. Seamănă foarte bine cu o altă pereche de a mea, dar de la un alt brand . Sorin de la Men’s Cave știa că va merge la sigur. Acești pantofi pot fi puși în evidență în mai multe feluri. Fie îi porți cu pantaloni albaștrii, maro,gri, crem, albi sau chiar colorați.

În ziua în care i-am luat în picioare am făcut peste 20 de km pe jos și nu am simțit niciun disconfort.

Jelna Pitti Uomo 95

Vinul pe care l-am degustat în această zi a fost Sauvignon Blanc – Dealu’ Negru By Jelna în ediție limitată de 9787 sticle.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *