Pitti Uomo 95 - Ținuta Din Ziua 2- Powered By Jelna

Pentru această zi de la Pitti Uomo 95 am ales o ținuta mai atipică pentru mine. Sunt o persoană care trăiește pentru culoare de când am descoperit-o acum câțiva ani. Din postările mele probabil ți-ai dat seama că nu sunt fan al ținutelor cenușii, dar câteodată folosite în contextul potrivit pot face diferența.

Având în vedere că nu sunt tocmai un tip foarte înalt (1,78 ) dungile verticale mă ajută să cresc în înălțime din punct de vedere vizual.

Dacă ești pus vreodată în situația să porți nuanțe închise la diverse evenimente și slujbă nu uita că te poți juca cu șosetele colorate. Poti vedea efectul culorii în ținuta de mai jos. De multe ori acestea nu sunt specificate în diverse dress code-uri.

Pitti Uomo 95 ținuta din ziua 2- powered by Jelna

Ponte Vecchio Stil Masculin Pitti Uomo
Pitti Uomo 95 ținuta din ziua 2- powered by Jelna

Un alt bonus pe care îl consider la această ținută sunt multitudinea de dungile vesticale. Suntem obișnuiți cu anumte tipuri de dungi și de multe ori acestea sunt prea banale prea ușor de asortat. Aici mă refer din punct de vedere al bărbatului care dorește mai mult de la ținuta lui.

Cel mai bun contrast din acest punct de vedere l-am realizat cu cămașa roz deschis, dar și cravata colorată. Prima idee a fost să port o pereche sport albă pentru a face contrast între stiluri, dar m-am calmat repede. Am ales pantofii negri cu tentă de bleumarin. Când se mai încălzește vremea voi încerca și varianta cu încălțămintea albă sport.

Speram să primesc și “perechea” la acești pantaloni, dar din păcate nu a mai ajuns la mine din punct de vedere logistic. Noroc că am venit cu această vestă la mine. Vesta a făcut contrast cu ținuta și nuanța acesteia s-a regăsit în dungile sacoului. Tot ea m-a ajutat să pun și cravata în evidență. Această cravată ar merge purtată și la o cămașă albă și costum bleumarin.

Pălăria pe care am purtat-o am găsit la un magazin din Florența.

Această zi a fost cu adevărat specială pentru că l-am întâlnit pe actorul Patrick Dempsey recunoscut pentru rolul pe care îl joacă în Greys Anatomy. Dar mai multe detalii despre întâlnirea cu el într-un viitor articol.

Vinul pe care l-am “asortat” la ținuta mea de la Crama Jelna face parte dintr-o ediție limitată de 1848 de sticle. L-am ales să-l degust în cadrul evenimentului de la Pitti Uomo, dar și la Ponte Vechio.

Crama Jelna Ponte Vecchio

Cum ți s-a părut ținuta pe care am purtat-o la Pitti Uomo 95 ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *