50 De Bărbați

Suntem puși în diverse ipostaze din punct de vedere vestimentar pentru că trebuie să știm cum să ne îmbrăcăm asta dacă suntem interesați de evenimentul în sine. Aproape fiecare petrecere, întâlnire sau orice altceva similar cere un cod vestimentar.

50 de bărbați în ținute formale și elegante

Sarto a adunat 50 de bărbați pentru a-ți oferi 50 de idei despre cum să te îmbraci la Festivalul George Enescu sau la evenimentele care necesită Black Tie.

Crezi că te poți îmbrăca mai bine ca ei?

sursa foto

Related Posts

4 thoughts on “50 de bărbați în ținute formale și elegante

 1. Zetulz spune:

  foarte bine imbracati. nu cred ca pot in prezent sa ma imbrac mai bine decat oricare dintre cei prezenti la acest eveniment. foarte stilati si eleganti.

 2. ema spune:

  oh, da ! eleganta, stil, prezenta ! iar video-ul in alb si negru subliniaza atributele de mai inainte.

 3. Buna ziua,
  Foarte necesara initiativa Sarto in peisajul romanesc si extrem de bine plasata in contextul unui „festin” cultural de exceptie care impune publicului si participantilor o inalta tinuta. Singurul meu regret cu privire la aceasta este ca bugetele de promovare nu sunt mai mari, pentru ca aceste informatii ar trebui sa ajunga la un public mult mai larg. Probabil cei ce citesc aceste articole sunt, in mare parte, deja clienti, deja educati. Acum, depasind sfera „idealului” eu am abordat subiectul din alta perspectiva: cum arata publicul roman la Festivalul George Enescu-varianta reala. Sunt departe(foarte) de a fi fotograf profesionist si in consecinta nici nu am considerat ca merit un aparat profesional. Dar am adunat in cele cateva saptamani de festival un numar destul de mare de imagini cu publicul prezent la Sala Palatului si la Ateneu, pentru ca incerc sa dezvolt un blog realist de stil, pentru ca ii admir si ii respect pe acesti oameni carora le-a fost dedicat festivalul, pentru ca ma bucur ca exista public de un inalt nivel cultural in Romania care sa-l onoreze cu prezenta, pentru ca sunt multi oameni in varsta care nu mai au, poate, bani din pensie pentru un costum nou dar sunt la concerte seara de seara, sunt si copii care-si insotesc parintii eleganti la Ateneu si tineri minunati care au facut parte din echipele de voluntari, pentru ca Festivalul George Enescu sa dea o stralucire greu de dobandit altfel, Romaniei.
  Am fost niste ani designer vestimentar dar nu am abordat stilul masculin. De aceea as vrea sa-i las Cezarului ceea ce i se cuvine, asa ca te rog, daca esti de acord, sa comentezi tu aceste poze stranse de mine pe parcursul festivalului pentru un articol comun de blog. De ce tu? Pentru ca stim amandoi ca tu esti cel mai in masura sa faci asta. Si in plus, cred ca ar completa foarte bine articolul tau de mai sus.
  M-as bucura sa accepti sa lucram impreuna la acest articol si iti multumesc de pe acum, macar pentru ca ai citit mesajul lung. Astept vesti pe e-mail.
  Cu stima pentru munca ta,
  Iuliana Georgescu

  1. Laci spune:

   Îți mulțumesc pentru propunerea făcută. Trimite-mi fotografiile și mai discutăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *