Burberry - Travel Tailoring

Casa de moda britanica Burberry redefineste conceptul elegantei in timpul calatoriei, printr-o colectie noua de costume. Travel Tailoring reinventeaza clasicele costume prin materiale si croieli inovative care pastreaza estetica costumelor slim-fit, dar care ofera flexibilitate si o mai mare libertate de miscare. Astfel, costumul masculin este adaptat life-style-ului modern, fara sa isi piarda structura si croiala riguroasa care au consacrat aceasta piesa vestimentara masculina, de-a lungul timpului.

Burberry – Travel Tailoring

Burberry - Travel Tailoring

Inca din 1879, de la inventarea gabardinei, un material usor care respira si este impermeabil, Burberry este sinonim cu inovatia. Usurinta de a purta hainele si protectia sunt cele doua caracteristici care stau la baza reinterpretarii costumului masculin.

Colectia Burberry Tailoring

Ea se remarca printr-o structura “interna” inovativa si materiale care permit miscarea libera, fara insa a “denatura” liniile riguroase ale clasicului costum. Usor si confortabil, costumul din linia Travel Tailoring se potriveste oricarui tip de corp, avand caracteristica de a alungi si de a subtia silueta.

Burberry - Travel Tailoring

Materialele folosite sunt naturale si usoare, iar tesaturile (sharksking, herringbone, Jaspe si Prince of Wales) sunt adaptate fiecarui sezon in parte. Paleta coloristica este compusa din bleumarin si nuante de grej si gri petrol.

Burberry Travelling4

Combinatia de materiale luxoase si croiala unica creeaza un costum special care se remarca prin trei caracteristici: libertatea de miscare data de materiale, constructia diferita a umerilor si flexibilitatea tesaturilor.  Costumele din colectia Travel Tailoring sunt realizate din lana din regiunea Biella, Italia, recunoscuta pentru fabricarea materialelor de lux. Lana folosita este cea Merinos care are aceasi elasticitate ca elastanul, dar nu permite largirea materialului in zona coatelor sau genunchilor sau sifonarea costumului.

La aceasta se adauga  un sistem patentat de croire a costumului care contine cateva elemente inovative: pieptul sacoului nu contine vata si nici suprapuneri de material. Acest lucru creeaza un sacou usor, cu linii bine definite si structurate. Sacoul ramane flexibil, permitand miscari precum rotirea bratului si a corpului.

Burberry Travelling5

Toate aceste elemente, transforma costumele din colectia  Burberry Travelling in “uniforme” perfecte de calatorie. Acestea confera libertate de miscare, atunci cand te intinzi dupa bagaje, nu se sifoneaza in timpul orelor lungi de zbor sau petrecute in masina si isi pastreaza nealterata forma, atunci cand este impachetat in bagaj sau intr-o husa. Astfel, vei arata ca “scos din cutie” la o intalnire de afaceri.

Burberry Travelling6

Travel Tailoring se adauga liniei de costume Burberry Tailoring disponibila in peste 70 de magazine din intreaga lume, printre care si in Romania, in magazinul din strada Luterana, nr 4. din Bucuresti.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *