Transilvania Glamping este o afacere de familie formată la inițiativa lui Costea Daniela și Andrei Gherle din vara anului 2020. Ideea de a face acest tip de afacere le-a venit în 2015 la un târg de profil outdoor în urma căruia au devenit distribuitori de produse destinate glampingului. Aceasta este și prima unitate de cazare de tip glamping din județul Bihor.

Glamping este combinația dintre cuvintele glamour și camping oferind o experiență specifică unei cazări de tip camping, dar diferită. Profilul clientului este persoana care vrea să fie mai aproape de natură și dorește o experiență diferită.

De ce să încerci Glamping Transilvania

Transilvania Glamping oferă două unități de cazare amplasate, pe o platformă din lemn, în curtea pensiunii Casei Gornicului, la baza pădurii. Mai aproape de atât nici nu se putea. În spate ai pădurea, iar în față te bucuri de priveliștea pe care ți-o oferă. Ele au o suprafață de 25 mp și sunt ideale pentru trei persoane sau o familie formată din 2 adulți și 2 copii mici.

Ei se diferențiază față de restul glampingurilor prin accesorizare și următoarele facilițăți: halate, mini bar cu produse tradiționale furnizate de Intense Gourmet, accesul la piscina încălzită, coș de picnic care se poate lua în drumeții prevăzut cu tot ce trebuie inclusiv un compartiment special pentru a păstra băutura rece și altele.

Glamping Transilvania Unitati Cazare

Grupul sanitar sub forma unui container este amplasat la 100 de metri distanță și cuprinde toate cele necesare precum uscătoare de păr, dușuri, toaletă, apă caldă în permanență etc.

Tarifele sunt de 390 lei/noapte/glamping, în timpul săptămânii și 490 lei/noapte/glamping, de joi până duminică. În timpul săptămânii se poate închiria, minim o noapte, iar la sfârșit de săptămână minim două nopți. Acest tarif include micul dejun pentru trei persoane, acces la piscina încălzită, 15% reducere la o experiență Intense Ride (trasee Enduro și Downhill) și o sticlă de prosecco.

Momentan, partea de încălzire se face cu aeroterme, dar în curând se vor înlocui cu sobe pe lemne. Dacă vrei să stai seara pe terasa, să te bucuri de priveliște sau de un pahar de prosecco, te poți folosi de păturile speciale pentru a-ți asigura un confort termic.

Pentru cei care nu au curajul să încerce o noapte la glamping, s-a creat o cameră specială în interiorul pensiunii Casa Gornicului care a fost gândită să te apropie de natură. În cameră predomină lemnul de mesteacăn sub forma unor pereți despărțitori. Iar pe viitor vor să o transforme într-o cameră de genul 50 shades of grey.

Glamping Transilvania Camera

Mai poți profita de restaurantul pensiunii Casei Gornicului care se află la aproximativ 100 de metri de glamping. Preparatul meu preferat a fost păstrăvul la grătar.

Pe viitor fiecare glamping va fi prevăzut cu un ciubăr și hamac.

Partea cea mai bună mi se pare că nu ai parte de televizor și uneori nici semnal la telefon.

Adresa: Glamping Transilvania, sat Remeţi, nr. 141, comuna Bulz, judeţul Bihor și pentru rezervări sau alte detalii la 0746093569

Ai mai testat acest gen de cazare? Dacă da, cum ți s-a părut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *