Intense Gourmet - Bucură-Te De Produse Românești

Intense Gourmet a început ca o platformă, în 2019, destinată clienților străini. Între timp a apărut extensia Intense Românesc o platformă marketplace. Aceasta susține producătorii locali prin expunerea produselor românești clienților din afara țării, totodată și a celor din România.

De ce să alegi Intense Gourmet

Diferența față de concurenți o face profilul clienților Intense Gourmet. Au trăit experiențele prin pachetele de turism gastronomic oferite, mai exact, Vânătoare de Trufe organizată în România, în Munții Apuseni. Aceștia s-au îndrăgostit de cultura noastră gastronomică și de preparatele românești. Dezvoltatorul platformei a fost încântat de deschiderea și apetitul cu care la check out clienții își selectau preparatele care le erau livrate ulterior direct la ei acasă. 

„În platformă sunt acceptați: așa cum zicea Warren Buffet. Pentru a lucra cu un om trebuie sa îmi placă de el, să am încredere în el și să îl respect. Căutam oameni responsabili, pasionați și implicați în ceea ce fac.” a declarat dezvoltatorul platformei. 

În altă ordine de idei, criteriile de selecție sunt simple: deținerea unei societăți și a certificatelor necesare. Dacă un producător deține toată documentația, următorul pas este de a crea un cont în platforma marketplace Intense Românesc

Pe platformă se poate vinde orice tip de produs made in Romania. Avantajul colaborării cu Intense Gourmet. este faptul că produsele sunt livrate în ambalaje speciale pentru livrarea prin curier si a produselor perisabile. De exemplu la extern produsele ajung în maxim 2 zile lucrătoare. De aceea pentru livrările externe, sunt anumite zile prestabilite să se asigure că, coletul nu va prinde weekendul în depozitele curierilor.

Produsele listate în platformă sunt precomandate într-un depozit pe care îl administrează Intense Gourmet. Iar de acolo se fac livrările pentru ca toate comenzile să plece dintr-un singur loc. Desigur pot apar și mici excepții în care coletele sunt livrate din două locuri .

În următoarea perioadă, se vor axa pe turismul gastronomic și sunt în căutare de cât mai multe experiențe românești, cu care să aducă zâmbetul pe buze străinilor care le calcă pragul.  

Produsul pe care s-au făcut cele mai multe comenzi este Vărzar. Probabil cei care utilizează platforma ca sursă gastronomică le este dor de preparatele bunicii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *