Harvester - Cidru Artizanal Făcut În Transilvania

Harvester este un cidru produs în România după o rețetă proprie. Aceștia folosesc metoda englezească de fermentare cu ingrediente 100 % naturale : suc de mere, pere sau alte sucuri de fructe. Producția începe prin selecția celor mai potrivite fructe pentru obținerea unui echilibru de arome, de aciditate și dulceață.

Detalii despre Harvester cidru

Harverter s-a născut, în Transilvania, la inițiativa lui Sergiu Mureșan și Daniel Crișan, doi foști, colegi de liceu care erau pasionați de cidru. Sergiu a urmat un curs despre producția de cidru în Marea Britanie

Fermentația durează între 3 și 4 săptămâni. Atât cât este necesar zahărului prezent în mod natural în fructe să fie consumat de către drojdii. Următoarea etapă este fermentația malo-lactică ce durează aproximativ 3 luni, pentru obținerea celei mai bune variante de cidru bază, limpede și maturat.

Iar ultima etapă a producției este îmbutelierea, unde sucul adăugat va oferi cidrului un gust dulcișor și acidulat. Gama de cidru Harvester se găseste ambalat în sticle de 0.33 l, de culoare maronie pentru a păstra aroma și culoarea. Fiecare cutie conține 24 de sticle. Pentru a păstra cidrul pentru o periodă mai îndelungată, nu se folosesc conservanți, ci se pasteurizează, ceea ce îi oferă un termen de valabilitate îndelungat.

Cidrul Harvester este recomandat a se păstra la o temperatură cuprinsă între 4 °C și 25 °C. Se păstrează la rece înainte de servire,
recomandat 8 °C, dacă dorești se poate adăuga gheață.

Harvester se poate găsi în Auchan, Emag sau comanda direct de pe site-ul lor https://www.transylvaniabrew.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *