Abonamentul Evensys îți oferă trei conferințe la preț de una

La aniversarea de 14 ani, Evensys lansează abonamentul special care îi va ajuta, să aibă continuitate în activitate si să facă evenimente și în viitor.

Aceasta este una dintre cele mai bune oferte din câte au fost vreodată pentru agenții și companii. Site-ul acestui pachet special este aici: https://www.evensys.ro/abonamente/

Există inițiative similare în Horeca unde cafenele și restaurante au lansat vouchere pentru a-și sustine afacerea. Evensys vor să își susțină activitatea în continuare prin aceste abonamente.

Abonamentele sunt pentru evenimentele de marketing, comunicare și digital și se adresează companiilor și agențiilor care vin cel mai adesea la evenimentele noastre. Portofoliul Evensys acoperă cel mai bine aceste domenii.

Sunt evenimente pe care cu care majoritea ne-am intersectat: Digital Marketing Forum, Webstock, PR Forum și altele. Evenimentele Evensys au crescut cu industria marcom și industria marcom a crescut cu ele.

Ce presupune Abonamentul Evensys?

O agentie sau companie obține acces la conferințe cu vechime ori la noi evenimente despre marketing, social media și comunicare, cu un abonament flexibil pe care îl pot folosi când doresc, până la finalul anului 2022. Se achită biletul pentru 1 conferință și primește acces la 3 conferinte până la finalul anului 2022.

Abonamentul Evensys costă 150 de euro +TVA și este valabil pentru oricare 3 conferințe, până la data de 31 decembrie 2022. Abonamentul nu include participarea la training-urile organizate în cadrul anumitor evenimente, ci doar la ziua de conferință. Oferta Abonamentul Evensys este valabilă până la 1 septembrie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *