Solerosso Băuturi Răcoritoare

În piața de produse bio, din România, a apărut un nou brand de băuturi răcoritoare SoleRosso. Aceste băuturi se găsesc în șase arome, sunt acidulate și au un conținut minim de 16% de suc concentrat.

SoleRosso – băuturi răcoritoare italienești

Denumirea de SoleRosso vine de la:

1. SOLE (soare), cea mai apropiată și mai importantă stea pentru planeta noastră care ne oferă: lumină, căldură, viață.

2. ROSSO (roșu) exprimă căldură, entuziasm, bucurie, pasiune, vitalitate.

3.SOLE ROSSO… bucurie, pasiune, energie a celor mai bune produse ale Pământului în conformitate cu cea mai autentică și sănătoasă tradiție italiană.

Aceste băuturi răcoritoare Solerosso sunt considerate Bio deoarece pe întreg procesul de producție a unui produs, începând de la cultivarea materiei prime și până la finalizarea procesului de producție, rezultând produsul finit, s-au folosit numai substanțe naturale și ecologice. Pe solul unde se cultivă acea materie primă, nu se folosesc îngrășăminte chimice, nu se stropesc plantele cu insecticide și pesticide chimice, se folosesc doar substanțe naturale pentru creșterea plantelor, până și zahărul adăugat este cultivat tot ecologic.

Astfel, vei putea explora arome precum portocale roșii și afine; Cola – cu suc concentrat de lămâie, zahăr brun, extract de guarana, extract de semințe de vanilie din Madagascar; lâmâi siciliene; mere și rodie sau grepfrut

Aceste băuturi răcoritoare Solerosso se găsesc în sticlă de 275 ml pe Bar Mag sau la set de 12 sticle. Transportul este gratuit în Cluj Napoca, Florești și Baciu, pentru comenzile de minim 50 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *